Tarih: 21.12.2016 17:28

KTO HEYETİ, ATO´YU ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve Meclis Başkanı Ömer Gülsoy´dan oluşan heyet, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran´a ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. KTO Heyeti daha sonra TOBB´da düzenlenen İç Anadolu Bölge Toplantısı´na katıldı.
Kayseri Ticaret Odası heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde gerçekleştirilen İç Anadolu Bölge Toplantısı öncesinde, Aralık ayı başında yapılan seçim sonrasında göreve gelen ATO Başkanı Gürsel Baran ile bir araya geldi. Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz ve Meclis Başkanı Gülsoy, ATO Başkanı Baran´a hayırlı olsun temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.
İÇ ANADOLU BÖLGE TOPLANTISI TOBB´DA YAPILDI
Kayseri Ticaret Odası heyeti, ATO ziyareti sonrasında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´nun ev sahipliği ve katılımıyla gerçekleştirilen İç Anadolu Bölge Toplantısı´na katıldı. TOBB İkiz Kuleler´deki toplantıda oda ve borsaların gündemindeki konular istişare edilirken, faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda, başvuruları başlayan Nefes Kredisi hakkında bilgilendirmede bulunulurken, Ekonomik Koordinasyon Kurulu´nun tedbir paketindeki konular istişare edildi. Ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi (MEYBEM)´ne ilişkin sunumlar yapıldı.



KTO HEYETİ ATO BAŞKANI BARANA HAYIRLI OLSUN... Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —