KTO MECLİSİ´NDE FETÖ GERGİNLİĞİ

KTO MECLİSİ´NDE FETÖ GERGİNLİĞİ

HİÇYILMAZ ?AB KENDİ İŞİNE BAKMALIDIR?

Kayseri Ticaret Odası Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi? Toplantıda yaşanan ?FETÖ´ gerginliği kısa sürede tatlıya bağlanırken, meclis üyelerine seslenen Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz Avrupa Birliği´nin Türkiye ile olan müzakere sürecinde ortaya koyduğu tutumu sert bir dille eleştirerek ?Avrupa Birliği kendi işine baksın? ifadesini kullandı?
Kayseri Ticaret Odası Meclisi Kasım ayı toplantısını Ömer Gülsoy başkanlığında gerçekleştirdi? Başkan Gülsoy´un gündem maddelerine dair yaptığı bilgilendirme ile start alan toplantının başlangıcında geride kalan bir aylık süreçte gerçekleştirilen faaliyetler konusunda üyeler bilgilendirildi?
Toplantının ilerleyen dakikalarında Mehmet Saçmacı kürsü konuşurken bazı üyelerin kendisine sataşarak laf uzatması ortamı gerdi ve tartışmalara neden oldu? Ancak Başkan Gülsoy´un ve diğer üyelerin araya girmesi ile kısa sürede sükunet sağlanarak toplantıya devam edildi?
Toplantının sonunda kürsüye gelen Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz Avrupa Birliği´nin Türkiye deki Olağan Üstü Hal uygulamasının bir an evvel sonlandırılmasını istediğini hatırlatarak ?Avrupa Birliği kendi işine baksın ? Ülkemiz terör örgütlerine karşı yoğun bir mücadele vermektedir? Bu nedenle OHAL ihtiyaç olduğu sürece uygulamaya devam edecektir...? diye konuştu?
HABER: C.ÜSTEN



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı