Tarih: 11.07.2015 00:00

KTO´NUN OSB HİZMET BÜROSU

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Ticaret Odası´nın, üyelerine daha iyi hizmet vermek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Kayseri Organize Sanayi Bölgesi´ndeki bürosu, artık Cumartesi günleri de hizmet verecek.
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, OSB´deki hizmet bürosunun bundan böyle Cumartesi günleri öğlen saat 13,00´e kadar açık olacağını duyurdu?
Üyelerin; iyi hizmete yalnızca mesai günlerinde değil, hafta sonu da ulaşabilmeleri adına böyle bir uygulamayı getirdiklerini ifade eden Hiçyılmaz, ?Üyelerimizin, Oda hizmetlerine ulaşabilmeleri açısından büromuz, OSB 6. Cadde No: 3/3 Gümrük Müşavirleri binası içerisinde faaliyet göstermektedir. Büromuzda, hafta içi sabah 09.00 - 12.00 ile öğleden sonra 13.00 - 18.00 saatleri arasında hizmet sunulmaktadır. Büromuz, bundan böyle cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında da üyelerimize hizmet verecektir. OSB Hizmet Büromuza, 222 45 28 numaralı telefondan dâhili 185 tuşlanarak ulaşılabilmekte ve daha detaylı bilgi alınabilmektedir? dedi.
Hiçyılmaz sözlerinin sonunda ?Kayseri OSB´deki büromuzda üyelerimize; Ticaret Sicil Gazetesi Sureti Onayı, İhale Durum Belgesi, Faaliyet Belgesi, A-TR, EUR-1, Form-A, Menşe Şahadetnamesi Satışı ve Onayı, Davet Yazısı, Vize Talep Yazısı, İngilizce Faaliyet Belgesi, Yabancı Dilde Fatura Onayı başlıklarında belge ve hizmet verilmektedir? diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —