Tarih: 12.12.2012 08:26

KULKULOĞLU´NDAN DA 10 BİN LİRA KAZANDI

Facebook Twitter Linked-in

Özhaseki´nin avukatı Mehmet Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu´nun, düzenlediği bir basın toplantısında, Kayseri Kadir Has Spor Salonu´nda yapılan Dünya Basketbol Şampiyonası´yla ilgili beyanlarda bulunduğunu söyledi.
Kulkuloğlu´nun, Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin, federasyon ile yaptığı sözleşmeye aykırı davranışlarda bulunduğunu, yasaya uygun ihale yapılmadığını ve kamu zararına neden olunduğunu iddia ederek, bu konuda Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı´na başvurduğunu anımsatan Savruk, şunları kaydetti:
´´Yapılan soruşturma sonunda, sözleşmeye ve yasaya aykırı bir durumun mevcut olmadığı, ihbarın asılsız olduğu anlaşılmış, belediye görevlileri hakkında ´takipsizlik´ kararı verilmiştir.
Bunun üzerine, haksız suç ihbarında bulunan Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu aleyhine Kayseri 3. Asliye Hukuk Mahkemesi´nde Mehmet Özhaseki´nin vekili sıfatıyla manevi tazminat davası açtık. Yapılan yargılamada, davalı Şevki Kulkuloğlu, müvekkilim Mehmet Özhaseki´ye 10 bin lira manevi tazminat, ayrıca mahkeme masraflarını, yasal faizini ve avukatlık ücretini ödemeye mahkum edilmiştir.´´
Savruk, kararın temyiz edilebileceğini ancak sonucun değişeceğine inanmadığını söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —