Tarih: 23.10.2016 20:26

KÜLTÜR SANAT SEZONU BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinliklerinde yeni sezonu büyükler ve çocuklar için iki ayrı oyunla açtı. Çocuklar için "Çizgi Diyarında Bir Gün" adlı oyun sahnelenirken, akşam da John Steinbeck´in ünlü eseri "Fareler ve İnsanlar" sahneye konuldu.
Büyükşehir Belediyesi yeni sezonda da Kayseri´de yaşayanların büyük ilgisini görecek bir etkinlik takvimi hazırladı. Yeni sezonun perdesi iki ayrı oyunla açıldı. Yeni sezonun büyükler için ilk oyunu olan "Fareler ve İnsanlar" Şehir Tiyatrosu´nda sahnelendi. Salon tıklım tıklım doldu. Oyunu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke ve 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün de izledi. John Steinbeck´in ünlü eserinden uyarlanan oyunda ıssız bir kasabada umudunu yitirmiş insanlar arasındaki iki iyi dostun hikayesi anlatıldı.
ÇOCUKLAR ÇİZGİ DİYARINDA
Yeni sezonun çocuklar için sahnelenen ilk oyunu da "Çizgi Diyarı´nda Bir Gün" adlı oyun oldu. Birdirbir Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen iki perdelik müzikli çocuk oyununa çocuklar ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Şehir Tiyatrosu´nda sahnelenen oyunda çok fazla çizgi film izleyerek okumayı ihmal eden bir çocuğun çizgi diyarında geçirdiği maceralar anlatıldı.



23 EKIM 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —