Tarih: 09.10.2017 17:08

KÜLTÜR YOLU´NDA KÜLTÜR GEZİSİ

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediyesi, yeni sezon kültür sanat etkinlikleriyle birlikte Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi´ni de başlattı.  Yeni sezonun ilk gezisi Kültür Yolu´nda yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi´nin Kültür Yolu´nda gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi Selçuklu Uygarlığı Müzesi´nde başladı ve Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi´nde sona erdi. Geziye katılan fotoğrafçılar öncelikle Kültür Yolu´nun ilk durağı olan Selçuklu Uygarlığı Müzesi´ni gezdiler. Geziye katılanlara müze, medresenin yapısı ve geçmişte üstlendiği işlevlerle ilgili bilgiler de verildi.

Fotoğrafçılık eğitimi kapsamında yapılan Kültür Yolu Gezisi´ne katılanlar Selçuklu Uygarlığı Müzesi´nin ardından Sahabiye Medresesi´ne geçtiler. Sahabiye Medresesi ve Cumhuriyet Meydanı´ndaki tarihi eserler hakkında bilgilenen katılımcılar, Kayseri Kalesi ve Hunat Camii´ni takiple Kültür Yolu Gezisi´ne devam ettiler. Güzergah boyunca tarihi eserleri fotoğraflayan katılımcılar, Kiçikapı´daki Meryem Ana Kilisesi´nin ardından Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi´ne geçtiler.

Profesyonel Fotoğrafçılık Eğitimi ve Uygulama Gezisi Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müzesi´nde sona erdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —