Tarih: 18.10.2022 20:45

Kupa da Yola Devam

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur eleme karşılaşmasında Yukatel Kayserispor RHG Enertürk Enerji Stadı'nda Iğdırspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatan Kayserispor, 2. yarıda karşılıklı gelen gollerle sahadan 2-1 galip ayrılarak adını bir üst tura yazdırdı.

Türkiye Kupası 3.Tur eleme karşılaşmalarında ilimiz temsilcisi Yukatel Kayserispor, sahasında Iğdırspor'u konuk etti. Karşılaşmayı 2-1 kazanan Kayserispor adını bir üst tura yazdırmış oldu. Karşılaşmanın daha ilk dakikalarından itibaren rakibine karşı üstün oynayan sarı-kırmızılar 4.dakikada kornerden kullanılan atışı ilhan'la gole çevirerek skorda üstünlüğü elde ettiler. Bu dakikadan sonra rakip karşısında birçok pozisyona giren sarı-kırmızılı futbolcular yakaladıkları pozisyonları rehavet nedeniyle gole çeviremediler. Karşılaşmanın ilk yarısının sonunda Kayserispor 1-0 soyunma odasına üstün giren  taraftı.

Karşılaşmanın ikinci yarısının ilk dakikalarında yine rakibi karşısında üstün bir şekilde oyuna başlayan sarı-kırmızılar 48.dakikada rakip oyuncu Batuhan'ın golüne engel olamadılar ve skor 1-1 berabere oldu. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında birçok pozisyona giren Kayserisporlu futbolcular gol fırsatlarını değerlendiremezken, 84.dakikada yine bir köşe vuruşundan kaynaklı topu Hossine kale alanı içerisinde kafayla ağlara göndererek, skoru 2-1'e taşıdı. Karşılaşmanın 90 dakikalık bölümünde başka gol olmadı ve Kayserispor, Türkiye Kupası'nda adını bir üst tura yazdırmış oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —