Tarih: 19.04.2019 16:04

KUR´AN KURSLARI ARASI

Facebook Twitter Linked-in

İl Müftülüğümüz tarafından Kur´an kurslarına katılımı artırmak, Kur´an kurslarımızda okuyan öğrencilerimizi itikat, ibadet, ahlak ve siyer gibi temel dini bilgileri öğrenmeye ve Kur´an-ı Kerim´i güzel okumaya teşvik etmek amacıyla 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Kur´an kurslarında okuyan kız-erkek öğrenciler arasında ?Kur´an-ı Kerim´i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması? düzenlendi.

Yarışmanın komisyon başkanlığını İl Müftü Yardımcımız Mehmet İzci, komisyon üyeliğini ise Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Yüksel Demirkoparan ve Kocasinan İlçe Müftülüğü Vaizi Melik Işık yaptı.

Komisyonun seçimi sonucunda; erkeklerde il birincisi Kocasinan İlçe Müftülüğü´ne bağlı Mustafa Germirli Kur´an Kursu´ndan Ahmet Emin Yüce, bayanlarda 18 yaş altı il birincisi Zeynel Abidin Kur´an Kursu´dan Tuba Akdağ ve 18 yaş üstü bayanlarda il birincisi Seyit Mehmet Aksebzeci Kur´an Kursu´ndan Neslihan Arslan oldu.

Erkeklerde İl birincisi olan Kocasinan İlçe Müftülüğü´ne bağlı Mustafa Germirli Kur´an Kursu´ndan Ahmet Emin Yüce, 03.05.2019 Cuma günü Malatya ilinde yapılacak olan bölge birinciliği yarışmasında ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Yarışma sonrası bütün yarışmacılara İl Müftümüz Prof. Dr. Şahin Güven tarafından çeşitli hediyeler verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —