KURUMLAR ARASINDAKİ UYUMUN GÖSTERGESİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

KURUMLAR ARASINDAKİ UYUMUN GÖSTERGESİ
Güncel 28.03.2016 15:26:23
Haberi Sesli Oku

Kayseri´deki kurumlar arasında var olan uyumun göstergesi niteliğinde bir protokol daha imzalandı. Kısa bir süre önce Emniyet Müdürlüğü ile protokol imzalayan Büyükşehir Belediyesi bu kez de Orman Bölge Müdürlüğü´ne hizmet binası yapılması için protokol imzaladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Orman Bölge Müdürlüğü´ne ait arsanın bir kısmının devri karşılığında prestij bir hizmet binası yapacaklarını söyledi.
Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i Başkanlık Makamında ziyaret etti. Ziyarette her iki kurum arasında Orman Bölge Müdürlüğüne yapılacak hizmet binası ile ilgili bir protokol imzalandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hizmet binasını Orman Bölge Müdürlüğü ile müşterek yapacaklarını belirterek, ?Bir taraftan belediye işlerini en güzel şekilde yaparken bir tarafta da kamuya ait diğer kurum ve kuruluşlarla yapacağımız müşterek işleri planlıyoruz? dedi.
Havaalanı yolu üzerindeki Orman Bölge Müdürlüğü arsasının bir kısmının devri karşılığında hizmet binası yapacaklarını ifade eden Başkan çelik, ?Havaalanı yolundaki Mustafa Kemal Paşa Bulvarı şehrimizin prestij caddelerinden birisi. Bilindiği gibi havaalanları şehrin ana giriş kapıları. Bu yolda anıtsal bir binanın olması şehrimize de ayrı bir değer kazandıracak? diye konuştu.
Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz de Başkan Mustafa Çelik´e Kayseri´ye böyle bir değer kazandıracağı için kurumu ve şahsı adına teşekkür etti.
Açıklamaların ardından Orman Bölge Müdürlüğü´ne yapılacak olan hizmet binasının protokolü Başkan Mustafa Çelik ile Bölge Müdürü Adnan Diltemiz tarafından imzalandı.

Kayserispor’da hazırlıklar tamam! Djalovic Konyaspor’a nasıl bir 11’le çıkacak?

Kayserispor; Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Melikgazi Belediyesi’nden kamu ihale mevzuatı eğitimi

Melikgazi Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve personelin mesleki gelişimini desteklemek amacıyla Kayseri genelindeki belediyeler ve kamu kurumlarını kapsayan geniş katılımlı Kamu İhale Mevzuatı Eğitimi düzenledi.

Başkan Çolakbayrakdar’dan Üç Aylar mesajı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, üç ayların başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında, "Üç ayların tüm İslam Âlemi’ne hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Kayserispor - Konyaspor maçını Ömer Tolga Güldibi yönetecek

Kayserispor ile Konyaspor arasında oynanacak Süper Lig maçını hakem Ömer Tolga Güldibi yönetecek.

Talas’ta savunma sanayii zirvesi: Geleceğe teknolojik ve stratejik bakış

Talas Belediyesi, yenilikçi belediyecilik anlayışı ve Başkan Mustafa Yalçın’ın vizyoner liderliği doğrultusunda, Türkiye’nin savunma sanayii alanındaki birikimini ve geleceğe dönük perspektifini Talas’ta buluşturuyor.

Çolakbayrakdar’dan öğrencilere mesaj: "Güçlü Türkiye’nin temeli donanımlı gençliktir"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sümer Yenimahalle’sinde bulunan 75. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Detaylar Kayseri Haber'de...

Talas’ta Üç Aylar coşkuyla karşılandı

Talas Belediyesi, rahmet, bereket ve arınma mevsimi olarak kabul edilen mübarek üç ayların başlangıcını, Regaip Kandili’nin huzur veren atmosferinde düzenlenen anlamlı bir programla karşıladı.

Kadınlar temizlik aşklarını parklara da yansıtıyor

Kayseri'de Kocasinan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanı kadınlar, ilçede bulunan parkları kadın eli ile güzelleştiriyor.

Kayseri Şeker’den çiftçiye 2025’te 672 milyon TL destek

Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...

Başkan Büyükkılıç: "Kayseri, girişimciliğin merkezi bir şehir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.

Yol kontrolünde 930 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.

Hacılar Bezi coğrafi işaret yolunda: Kültürel miras için önemli adım

Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.

Talas Belediyespor U-19, sahasında Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu

Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.

Mobilya fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.