Başta sanat ve mesleki eğitim alanında olmak üzere, kursiyerlerin eğitimi için ihtiyaç duyulan alanlarda hizmet verildiğini, ayrıca eğitimi tamamlayıcı, kişisel becerileri artırıcı, kursiyerleri kent kültürüne kazandıran ve onları hayata hazırlayan çalışmalar yapıldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak isminden anlaşılacağı üzere sanat ve meslek kursları veriyoruz. Kilim, Nakış, Tel örgü, gümüş-nakış gibi sanatsal eğitimler yanında kuaförlük, ev tekstili, dikiş, gibi mesleki kurslar düzenliyoruz. Ayrıca pasta yapımı, yemek yapımı ve özelikle büyük rağbet gören Kayseri mutfağı gibi yöresel ve bölgesel yemekleri de usta öğreticiler ile öğretiyoruz. Şimdi ise talep üzerine yoğurt yapma, konservecilik ve sebze kurutma gibi bilgilerin yer aldığı kurs açacağız. Öğrenciler yoğurt yapacaklar sonra da ayran olarak tüketecekler” ifadelerini kullandı.
Hafta sonları sosyal tesislerde öğrencilere Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve Yabancı Diller de ders verildiğini hafta içi günlerde ise anne ve ablalarının bu merkezlerde farklı konularda ders aldıklarını hatırlan Başkan Memduh Büyükkılıç, toplumda bilgili, bilinçli ve uygulayıcı bireyler kazandırarak toplumun eğitim seviyesinin yükseltilmesine katkı sağladıklarını kaydetti.
Başkan Memduh Büyükkılıç, açılacak olan yoğurt yapma, kurutulmuş sebze, turşu yapımı ve konserve yapımı taleplerin yöresel olduğunu ve bu kurslar ile yörenin kültürüne de katkı sağlanacağını sözlerine ekledi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.