Tarih: 12.10.2016 16:41

KUTLU´NUN, BEŞİKTAŞ PLANI HAZIR

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 7.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Beşiktaş´ı konuk edecek. Bu maç öncesi Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu´nun, Beşiktaş planı hazır.
Spor Toto Süper Lig´de 7.hafta 15 Ekim cumartesi oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 7.hafta karşılaşmasında Beşiktaş´ı konuk edecek.
Beşiktaş maçı hazırlıklarını Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde sürdüren Kayserispor, günü tek antrenmanla tamamladı. Koordinasyon hareketleri ile yapılan ısınmanın ardından, dar alanda küçük grup oyunu oynayan sarı-kırmızılılar, yarı sahada iki takım halinde yapılan taktik çalışması ile antrenmanı tamamladı.
Teknik Direktör Hakan Kutlu ise Beşiktaş´ı kendi sahalarında mağlup etmeyi hedefliyor. Kutlu, oyuncuları ile tek tek görüşerek bu maçın önemini anlatıyor ve yapmaları gerekeni anlatıyor. Kutlu´nun futbolculara; ?Beşiktaş´ı önce durduracağız. Ardından da kontra ataklarla gol bulacağız´ dediği de öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.
Kayserispor-Beşiktaş karşılaşması 15 Ekim cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu 90 dakika saat 17:00´da başlayacak.

(SPOR SERVİSİ)



12 EKIM 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —