Tarih: 13.06.2016 17:18

KUTLU, CABRAL´I İSTİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Cabral´ı istiyor. Sözleşmesi sona eren başarılı sol kanat oyuncusunun bonservisi elinde bulunuyor.
Yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Kayserispor, Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.
Kayserispor yönetimi geçen sezon forma giydiği Twente´de 24 maçta 6 gol ve 5 asistle oynayan sol kanat oyuncusu Jerson Cabral´ın peşine düştü. Hakan Kutlu´nun da ısrarla istediği 25 yaşındaki oyuncu için Kayserispor önemli bir mesafe kaydetti. Bonservisi elinde olan Cabral´ın menajeriyle yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındığı iddia edildi.
1991 doğumlu olan futbolcu ilk olarak Feynord tarafından keşfedildi. 1998 yılından itibaren 2012 yılına kadar Feynord´un tüm gençlik takımlarında forma giydi. A takımda fazla forma şansı bulamayan Cabral, Twente´ye transfer oldu. Buradan da tecrübe kazanması için alt lig takımlarına gönderildi. Cabral, 2014 yılından yeniden Twente´ye döndü. 2 yıldır Twente´de forma giyen Cabral´ın sezon sonun sözleşmesi sona erdi. (SPOR SERVİSİ)



13 HAZIRAN 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —