KUTLU DOĞUM HAFTASI

KUTLU DOĞUM HAFTASI

Kutlu Doğum Haftası istişare toplantısıKayseri Müftülüğü, 14 – 20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak Kutlu Doğum Haftası etkinlikleriyle ilgili istişare toplantısı düzenleyecek. Kutlamalar için yapılması istenen program talepleri müftülük tarafında

Kutlamaların anayasa doğrultusunda bütün siyasi görüş ve düşünüşün dışında kalarak yapılacağının vurgulandığı yazıda, 27 Ocak Cuma günü Kutlu Doğum ile ilgili yapılacak çalışma, program teklif ve önerilerin alınacağı istişare toplantısı yapılacağı duyuruldu.

    Hz. Peygamber(sav)’i daha iyi tanımak, tanıtmak, anlamak ve anlatmak için böyle bir etkinlik yapıldığı belirtilen yazıda, “Toplumda Peygamber sevgisini yaymak, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı ve yardımlaşma duygusunu güçlendirmek, bu vesile ile toplumu din konusunda aydınlatıcı, İslam dininin ve Hz. Peygamber(sav)’in ahlak kurallarını tanıtıcı çalışmalar yapılmaktadır. Bu kapsamda her yıl olduğu gibi bu yıl da kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle hafta içinde yapılacak etkinlikleri planlamak üzere 27 Ocak Cuma günü saat 14.30’da ilimiz müftülüğü konferans salonunda istişare ve değerlendirme toplantısı yapılacaktır.” ifadeleri yer aldı.

    Toplantıya katılım noktasında destek istenen yazıda, katılımcılardan program teklif ve öneriler beklendiği ifade edildi.



Büyükşehir’den gençlere özel uygulama: ‘Genç Kart Kayseri’

https://kaytvdigital.com/

Çerkes Sürgünü'nü 160. yılında unutmadı

"Bu yıl 28 kilometre yolumuzu asfaltlayacağız"

Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı’ paneli

Melikgazi’de kavşaklar güzelleşiyor

Arıcılığa son 3 yılda 7 milyon TL'lik destek

Melikgazi’den rahat ve konforlu ulaşım için alternatif yol

Talas’ta Necip Fazıl Sergisi

2. Kadın Kooperatifleri Fuarı başlıyor

“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”

“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi

Özel çocuklara "QR kodlu" koruma

"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"

Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”

Kayseri Üniversitesi 6 yaşında