LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR

LÖSEV´İN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU?

LÖSEV Kayseri aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Her yıl gerçekleşen iftar yemeği bu yıl hayırseverlerin desteğiyle özel bir restoranda yapıldı.

LÖSEV´in destekçileri sponsorluğu ile gerçekleşen iftar yemeğinde Kayseri´de yaşayan ve lösemiyle mücadele eden aileler bir araya geldi.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı, lösemili çocuklarını ve ailelerini yıl içerisinde sıkça buluşturarak hastalığın tedavisinde büyük rol oynayan moral ve motivasyonu yükseltirken, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyor?

Böylece aileler löseminin tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu bir kez daha hatırlıyor ve birbirlerinden güç alarak bu zorlu hastalıkla mücadelelerini sürdürüyorlar.

Bu yıl da yine hayırseverlerin ev sahipliğinde pek çok şehirde gerçekleştirilen iftar yemeklerinde tedavisi henüz başlamış çocuklar, bu süreci tamamlayarak sağlığına tamamen kavuşan çocuklarla buluşturularak güç almaları sağlandı?

Etkinlikle ilgili olarak haber ekibimize değerlendirmede bulan Lösev Kayseri Ofis Koordinatörü Ayşegül Çiftçi ?Maneviyatı yüksek bu ayda Sanayi Odası´nın katkıları ile bu geceyi gerçekleştirdik. Ailelerimizi bu mübarek günde bir araya getirmekten mutluluk duyarak iftar yemeği veriyoruz. Aileler bir araya geldiği zaman birbirlerini tanımış oluyorlar. Gençler birbirlerini tanıyorlar. Hem de yalnız olmadıklarını görüyorlar. Ve bu güzel mekanda bu akşam güzel vakit geçireceğiz. Çocukları mutlu edecek çeşitli etkinliklerimiz var? ? ifadesini kullandı?



Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı
‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu
Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri
“KAYBİS yeni sezonunu açtı”
Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek
“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”
HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı
1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı