Miskolc Belediye Başkanı Akos Kriza, Miskolc Üniversitesi Rektörü Andras Torma, Sanayi -Ticaret Odası Başkanı Tamas Bihall ve heyette bulunan diğer misafirler akşam yemeğini Harikalar Diyarı`nda yediler.
Yemek öncesi Harikalar Diyarı`nı gezen heyete Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Koordinatörü Ali Üstünel, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, Macaristan`ın Kayseri Fahri Konsolosu Osman Şahbaz eşlik etti. Macar heyet öncelikle Hayvanat Bahçesini gezdi.
Hayvanat Bahçesinden Buz Pistine, buradan da Mazaka Land Eğlence Parkına geçen Macar heyette yer alanlar Harikalar Diyarı`ndan etkilendiklerini dile getirdiler. Miskolc Belediye Başkanı Akos Kriza Eğlence Parkı`nda dijital göstergeli boks makinasına yumruk atarak gücünü ölçtü.
Macar misafirler daha sonra dönme dolaba binerek Harikalar Diyarı ve Kayseri`yi yukardan izlediler. Harikalar Diyarı`nın maskotu olan Boddilerle de yakından ilgilenen Macar heyet yemek için Sukaypark gülünün ortasındaki adaya geçti. Macar misafirleri burada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın karşıladı.
Ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Sukaypark Adasına gelerek Macar heyet onuruna verilen yemeğe katıldı. Başkan Özhaseki yine özellikle çocukların yakın ilgisiyle karşılaştı ve bu ilgiye aynı sıcaklıkla cevap verdi.
Sukaypark Adasında verilen yemeğin ardından Macar misafirler Buz Pistine geçtiler. Burada Miskolc Belediye Başkanı Akoz Kriza ile Miskolc Üniversitesi Rektörü Andras Torma da buz pateni yaptı. Gecenin sonunda Kayseri ziyaretinden çok memnun kaldıklarını ifade eden Miskolc Belediye Başkanı Kriza, Başkan Özhaseki`ye memnuniyetlerini belirtti ve Başkan`ı Macaristan`a davet etti.
Macar heyet üç günlük Kayseri gezisine noktayı Erciyes`te koydu. Kayseri`deki son günlerinde Erciyes`i gezen Macar misafirleri Erciyes A.Ş. Genel Sekreteri Yücel İkiler karşıladı. Erciyes`in temiz havasını soluyan, eşsiz manzarasını görme şansı bulan Macar misafirler gondola da bindi.
Kayseri ve Erciyes ile ilgili görüşlerini açıklayan Miskolc Belediye Başkanı Akos Kriza, Kayseri`den ve Kayseri`de belediye tarafından yapılan projelerden çok etkilendiğini belirtti. Dün gördükleri Harikalar Diyarı`nda farklı etkinliklerin bir arada olmasını çok güzel bulduğunu ifade eden Kriza, Avrupa`da bu tür bir mekan görmediğini belirtti. Erciyes`ten çok etkilendiğini de vurgulayan Başkan Kriza Erciyes`in çok yakında dünya sıralamasındaki yerini alacağını belirtti. Kriza en yakın zamanda Kayseri`ye tekrar gelerek Erciyes`te kayak yapmak istediğini de dile getirdi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.