'Macera Yolu' Bünyan'a renk katacak

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’in talimatı ile hazırlanan ‘Macera Yolu’ projesinin yapım çalışmaları Kayseri Valiliği ve Bünyan Belediyesi iş birliği ile başladı. 

Bünyan’a gelen ziyaretçilere ve Bünyanlı vatandaşlara zaman geçirebilecekleri, macera, heyecan, adrenalin, gerilim ve korku duygularını bir arada yaşayabilecekleri yeni bir alan oluşturulacak.

Seçim öncesinde Başkan Metin’in, Bünyan’ın gelişimi için tasarlayarak hazırlattığı projeler arasında yer alan ‘Macera Yolu’ projesi için Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından gerekli değerlendirme ve incelemeler yapıldı. Metin’in, Vali Çiçek’e yaptığı sunum sonrası proje onaylanarak Kayseri Valiliği ve Bünyan Belediyesi iş birliği ile projenin yapım çalışmaları başladı.

Görüşmeler sonrası açıklamada bulunarak ‘Macera Yolu’ projesinin bölgede sadece bir başlangıç olduğunu belirten Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, şunları söyledi: “Cam Seyir Terası bölgesi için çok büyük projelerimiz var. Bu bizim için bir başlangıç. Bünyan’ımızın gelişimi için çalışma ve projelerimize aralıksız devam edeceğiz. Sevdamız Bünyan'ımızı turizm alanında İç Anadolu’da örnek bir yer haline getireceğiz.” 

Altyapı hazırlıkları ve yol yapım çalışmaları tamamlanarak projenin temel atımı bugün yapıldı. Projenin hızlıca tamamlanarak hizmete açılması için çalışmalar ara vermeden devam ediyor.



Bu pazar başka pazar! Kayseri'de ilgi yoğun olacak

Uzayda Türkiye dönemi!

Küçük Kaan satranç devini mat etti!

Türkiye, Çin otomotiv üreticilerinin kıskacında kaldı

Kayseri'de feci kaza! 4 kişi yaralandı

Kafası sıkışan kediyi, itfaiye kurtardı

SGK'nin, "emekliler.gov.tr" sitesi erişime açıldı

Türksat 6A'nın fırlatılmasına günler kala son hazırlıklar tamamlanıyor

Hazine, yarın 2 ihale gerçekleştirecek

Devlet destekli tarım sigortalarında, son 5 yılın zirvesinde en fazla ödeme 'don' hasarlarına yapıldı

ASELSAN'ın ENGEREK'i yerli teknolojiyle güçleniyor

Kültepe kazıları 76. yılında

Talas Belediyesi'nden yeni eğitim dönemine hazırlık

Kocasinan'dan Dragon Festivali

İş yerlerinin camlarını kıranlar gözaltında

Kayseri'de Hollanda-Türkiye maçı dev ekrandan izlendi