'Macera Yolu' Bünyan'a renk katacak

'Macera Yolu' Bünyan'a renk katacak

Güncel 5.07.2024 12:12:00 552 0

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin’in talimatı ile hazırlanan ‘Macera Yolu’ projesinin yapım çalışmaları Kayseri Valiliği ve Bünyan Belediyesi iş birliği ile başladı. 

Bünyan’a gelen ziyaretçilere ve Bünyanlı vatandaşlara zaman geçirebilecekleri, macera, heyecan, adrenalin, gerilim ve korku duygularını bir arada yaşayabilecekleri yeni bir alan oluşturulacak.

Seçim öncesinde Başkan Metin’in, Bünyan’ın gelişimi için tasarlayarak hazırlattığı projeler arasında yer alan ‘Macera Yolu’ projesi için Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından gerekli değerlendirme ve incelemeler yapıldı. Metin’in, Vali Çiçek’e yaptığı sunum sonrası proje onaylanarak Kayseri Valiliği ve Bünyan Belediyesi iş birliği ile projenin yapım çalışmaları başladı.

Görüşmeler sonrası açıklamada bulunarak ‘Macera Yolu’ projesinin bölgede sadece bir başlangıç olduğunu belirten Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, şunları söyledi: “Cam Seyir Terası bölgesi için çok büyük projelerimiz var. Bu bizim için bir başlangıç. Bünyan’ımızın gelişimi için çalışma ve projelerimize aralıksız devam edeceğiz. Sevdamız Bünyan'ımızı turizm alanında İç Anadolu’da örnek bir yer haline getireceğiz.” 

Altyapı hazırlıkları ve yol yapım çalışmaları tamamlanarak projenin temel atımı bugün yapıldı. Projenin hızlıca tamamlanarak hizmete açılması için çalışmalar ara vermeden devam ediyor.


Kayseri’de bugün vefat edenler (6 Ekim)
Kayseri'de "Öğretmenler Odası Buluşmaları" gerçekleştirildi
İsrail'in saldırıları Kayseri'de protesto edildi
Kayseri nöbetçi eczaneler (5 Ekim)
Kayseri Gastronomi Günleri'nde 1 ton sucuk döner dağıtıldı
Bakan Tekin, öğretmenlerle buluştu
"Kedi-köpek sahiplenmek mental sağlığa fayda sağlıyor"
KYK'da yemek şikayetleri bitmiyor!!
Türkiye kök hücre naklinde dünya standartlarına ulaştı
Dolandırıcılık soruşturmasında 28 tutuklama
Bakanlıklardaki görev değişiklikleri Resmi Gazete'de
Anne sütü, hayati önem taşıyor
2024-2025 SMS Grup Efeler Ligi başlıyor
Kayseri güncel hal fiyatları (5 Ekim)
Kayseri'de güncel altın fiyatları ne kadar oldu? (5 Ekim)