Tarih: 16.09.2018 20:29

MAĞLUBİYETE 2 DAKİKA YETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto Süper Lig´in 5.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Göztepe´ye konuk oldu. Mücadelede, Göztepe 2 dakikada 2 gol kaydetti. Karşılaşmayı Göztepe 2-0´lık skorla üstün tamamladı.

Bornova Stadı´nda oynanan karşılaşmada, Arda Kardeşler, Kerem Ersoy ve Samet Çiçek hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşma Göztepe´nin 2-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşma Göztepe´nin santra vuruşu ile başladı. Karşılaşmaya etkili başlayan ekip, ev sahibi Göztepe oldu. 18.dakikada Göztepe Yasin Öztekin´in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Kayserispor bu golün şokunu üzerinden atamamıştı ki Göztepe, 20.dakika da Yasin Öztekin´in ara pasında topla buluşan Alpaslan Öztürk´ün golü ile 2-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip baskısını arttırsa da, başka gol bulmadı ve ilk yarı 2-0´lık skor ile son buldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Kayserispor´un santra vuruşu ile başladı. 61.dakikada Cristian Sapunaru altı pas üzerinden şansını denedi, ancak top dışarı çıktı. 78.dakikada Kayserispor´da Bilal Başacıkoğlu çıktı ve yerine Silvestre Varela oyuna girdi. Göztepe baskısını arttırsa da, başka gol bulmadı ve mücadele 2-0 sona erdi.

Bu mağlubiyetle Kayserispor ilk yenilgisini alarak 8 puanda kalırken, Göztepe ise ikinci galibiyetini alarak puanını 6´ya yükseltti.

Haber: ŞEVKET TEKİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —