Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Esenyurt Mahallesi Kürtüncü Camii´nde teravih namazı sonrası Esenyurt Sosyal ve Spor Tesislerinde semt halkı ile sohbet etti ve belediye çalışmalarını anlattı.
Esenyurt Mahallesi gezisine AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile daire müdürleri ve Esenyurt Mahalle Muhtarı Ahmet Serpil iştirak etti.
Esenyurt Mahallesi´ne çok amaçlı sosyal tesis ve park inşa ettiklerini, bölgeye hitap eden kapalı pazaryeri oluşturduklarını, ana cadde ve sokakların tamamını asfaltladıklarını, kaldırımları yenilediklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Esenyurt Mahallesi, Erciyes Kış Sporları Merkezinin başlangıç noktası olduğunu bu nedenle prestij mahalleler arasında yer aldığını söyledi.
Halkın ve özellikle gençler ile çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan ve mahalle gençleri ile sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
?Her gün bir mahallemizi ziyaret ederek halkımızla sohbet ediyoruz. Bu çalışmamızla mahalleleri gezerek yapılan çalışmalar ile yapılması gerekenleri tespit ediyoruz. Bu mahalle gezileri son derece faydalı olmaktadır. Bugün Esenyurt Mahallesi halkı ile beraber olduk. Onları dinledik. Bu mahalle gezilerinde hem belediye çalışmalarını yakından takip ediyor hem de bölge halkı ve esnaflarla sohbet etme imkânı buluyoruz. Sosyal tesisimizde görüldüğü gibi her yaş grubuna hitap eden hizmetlerimiz vardır. Oyun parkında çocuklar çocuk aletlerinde oynarken anne ve babalar kamelyalarda ve oturma gruplarında sohbet etmektedir. Gençler bu kapalı tesiste kurulan dev ekranda kupa maçlarını takip etmektedirler.?
Esenyurt Mahalle Muhtarı Ahmet Serpil ise Esenyurt Mahallesi´ne yapılan hizmetlerle mahallenin çehresinin değiştiğini ve güzelleştiğini, sosyal ve spor tesisleri ile mahalleye ayrı bir etkinlik kazandırdığını söyledi.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde tinerle sobayı yakmaya çalışan bir kişi yanlışlıkla kendini yaktı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımda vizyon projelerinden Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi’nin yapım ihalesi tamamlandı. İhaleye 6 firma teklif sundu.
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 1 kişi, yoldan geçenlere bıçakla saldırdı. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralanırken şüpheli gözaltına alındı.
Kayseri-Sivas Karayolu’nda yolcu otobüsü ile tır çarpıştı. Kazaya müdahale etmek isteyen jandarma astsubaya ise arkadan gelen otomobil çarparken, 4 aracın karıştığı kazada toplam 1’i ağır 7 kişi yaralandı.
Erciyes Kayak Merkezi, Türkiye’nin en gelişmiş yapay karlama sistemiyle kar yağışı olmasa da pistlerini açık tutuyor. Saatte 9 bin metreküp kar üreten altyapı sayesinde kayak sezonu ilkbaharın sonlarına kadar sürüyor.
Kültepe Kaniş-Karum kazılarında 4 bin 500 yıl öncesine ait elma, üzüm ve Anadolu’da ilk kez rastlanan kızılcık kurutması bulundu. Buluntuların törenlerde kullanıldığı ve Anadolu botaniğine katkı sunduğu belirtildi.
Kayseri'de bugün sisli ve soğuk hava etkisini sürdürecek. Meteoroloji verilerine göre sabah ve gece saatlerinde hava sıcaklığı sıfırın altına yaklaşırken, günün en yüksek sıcaklığı 7 derece olacak. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de bugün pazar yerleri hangi bölgelerde kurulacak? Ayrıntılar Kayseri Haber'de…
Kocasinan Belediyesi tarafından, öğrencilerin sağlıklı beslenmesi ve eğitimde fırsat eşitliğinin artırılması amacıyla hazırlanan İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerine Kahvaltı Desteği Projesi için iş birliği protokolü imzalandı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın liderliğinde akıllı şehircilik vizyonunu bir adım ileri taşıyarak tamamen kendi imkânlarıyla geliştirdiği '360 Kayseri' projesini vatandaşların hizmetine sundu.
Erciyes İstişare ve İş İnsanları Topluluğu (ERSİAT), Kayseri ve Türkiye gündemindeki konularla ilgili istişare toplantılarını sürdürüyor. ERSİAT’ın bu ayki toplantısında şehit ve gazi aileleri ile ihtiyaç sahibi ailelere verilebil
Avrupa Kayserili İşverenler Birliği (AKİB) olağanüstü genel kurulunda tek listeyle aday olan Ali Hazar, oyların tamamını alarak seçildi ve kırılması zor bir rekora imza attı. Detaylar Haberimizde...
Kocasinan Şimşekspor Yönetim Kurulu; yaptığı açıklama ile Hakem Samet Armut’un bir daha kendi maçlarında görevlendirilmemesini istedi.
Kayseri Basketbol Büyük Erkekler Ligi'nde 15 maça çıkan Hasketbol Spor Kulübü'nde bu sezon tam 32 oyuncu süre aldı.