Tarih: 31.10.2014 19:58

MELİKGAZİ BELEDİYESİ AŞURE STARTINI VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Melikgazi belediyesince her yıl geleneksel hale getirilen aşure ikramı Keykubat mahallesinde Keykubat cami önünde vatandaşlara ikram edildi. Aşure dağıtımına Melikgazi belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, AK Parti Melikgazi ilçe başkanı Timur Barlas ve Başkan yardımcıları da iştirak etti.

   Cuma namazı çıkışında vatandaşlara tek tek aşure dağıtılan başkan Büyükkılıç, manevi değerlerimize sahip çıkmamız gerekmektedir diye konuştu. Büyükkılıç, belediye çalışmalarının yanı sıra kültürel çalışmalarımızı sürdürmekteyiz diye konuştu.

      Başkan Büyükkılıç ve beraberindekiler vatandaşlara aşure dağıtımından sonra çevre esnafını ziyaret ederek onlara aşure dağıttılar. Büyükkılıç ayrıca Bölgeye yapılması planlanan sosyal tesis hakkında bilgiler verdi.

  Başkan Memduh Büyükkılıç, Keykubat Mahallesinde yer alan Kapalı pazaryerinin yenilenerek  kültür merkezi ile birlikte inşa edildiğini bildirdi. Melikgazililerin artık yüzme havuzu, sosyal tesis, kültür merkezi çok amaçlı ve büyük ölçeli Pazar yerleri istediğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç,  Keykubat Mahallesine halkın isteği üzerine pazaryerinin yenilenmesi ile kültür merkezi  yapılacağını belirterek  Pazaryeri ile Kültür Merkezinin 178 esnaf kapasiteli olacağını sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —