Tarih: 01.12.2011 10:09

MELİKGAZİ, MESLEK SAHİBİ YAPIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Şu anda toplam 18 kurs merkezinde 24 farklı branşta eğitim gören toplam bin 400 öğrenci kurslara katılarak, ilgi duy­dukları meslekler hakkında eğitim alıp, kimisi sertifika alıp kendi işini kurma­nın, kimisi kalifiye eleman olarak çalışıp aile bütçesine katkı sağlamanın kimisi de çocukların ve torunlarının çeyizlerini hazırlamanın heyecanını yaşıyor.

 

Makine Nakışı, kum iğnesi ve maraş işi kursuna katılan 20 kursiyer Belsin sem­tinde açılan ve hafta da 3 gün devam eden bu kursta, kurs öğretmeni Nilgün Yıldız tarafından hem teorik hem de uy­gulamalı olarak eğitim alıyor.

 

Boş zamanlarını değerlendirmenin yanı sıra, aile bütçesine katkı sağlayıp,yeni dostluklar edinmek için bu kurslara ka­tıldıklarını belirten kursiyerler, burada çok güzel vakit geçirdiklerini, bir şeyler öğrenmenin ve bir işi başarmanın mut­luluğunu yaşadıklarını kaydetti. “Öğren­menin yaşı yoktur” diyen kursiyerler, “Hangi yaşta olurlarsa olsunlar evde otu­ran bayanları da bu kurslara katılmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —