Melikgazi'de yaz sineması keyfi başlıyor

Melikgazi Belediyesi, her cumartesi akşamı saat 20.30’da farklı mahallelerde yaz sineması etkinliği düzenleyecek. Detaylar haberimizde...

Güncel 1.08.2024 16:04:00 423 0
Melikgazi

Melikgazi Belediyesinin yaz sineması etkinlikleri 3 Ağustos'ta başlayacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 3 Ağustos Cumartesi saat 20.30’da Yeşilyurt Etkinlik Alanı'nda başlayacak yaz sineması, 10 Ağustos'ta Barış Pınarı Etkinlik Alanı'nda, 17 Ağustos'ta TOKİ Talu Camisi Etkinlik Alanı'nda, 24 Ağustos’ta Belsin İsa Yusuf Alptekin Parkı'nda ve 31 Ağustos’ta Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı’nda vatandaşlarla buluşacak.

Açıklamada görüşlerine yer veren Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ağustos ayı boyunca her cumartesi akşamı saat 20.30’da farklı mahallelerde yaz sineması etkinliği yapacaklarını belirtti.

Melikgazi’de vatandaşların sıcak yaz akşamlarında, aileleriyle keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz sineması etkinliklerini düzenlediklerini anlatan Palancıoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında hemşehrilerimizle bir araya geldiğimiz, gelenekselleşen yaz sinemalarımız vatandaşlarımız tarafından çok seviliyor. Ailelerin çocuklarıyla, sevdikleriyle keyifli bir etkinliğe katılıyor olmaları, sosyalleşebilmeleri, kaliteli zaman geçirebilmeleri, günün yorgunluğundan arınabilmeleri çok önemli.Yeşilyurt, Barış Pınarı, TOKİ Talu Camii, İsa Yusuf Alptekin, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı Etkinlik Alanı’nda gerçekleştireceğimiz yaz sinemasına tüm hemşehrilerimiz davetlidir."


Kayseri nöbetçi eczaneler (16 Eylül)
Yahyalı'da 'tarımda üretim planlaması ve yeni destekleme modelleri' anlatıldı
Büyükşehir Belediyesi’nden 'Akıllı Şehir' projeleri bilgilendirmesi
Böhürler, TAREM’i ziyaret etti
Niğde’de minibüs ve otomobil kazasında 5 yaralı
Cırgalan biberi, yurt dışında talep görüyor
Büyükkılıç, tenis turnuvasında sporcularla keyifli bir gün geçirdi
Büyükşehir Belediyesi'nden 11 bin 937 öğrenciye kırtasiye desteği!
"Şu anda kişisel verilerin çalınmasıyla ilgili gündem yok"
Yabancıya en çok fındık, fıstık sattık!
Burs başvuruları başladı
Piyadeler 'Komando Havanı' ile vuracak!
Kayseri dağcıları zirvede
Başkan Çamlı: "Bu takım çok daha iyi şeyler yapacak"
Kayseri güncel hal fiyatları (16 Eylül)