Melikgazi'de yeni kavşak düzenleme projesi

Melikgazi

Melikgazi Belediyesi şehir içi trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve yollarda çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar çerçevesinde Hürriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde yeni kavşak düzenleme projesi hayata geçirildi. 

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, trafiğin daha güvenli seyretmesi için yeni kavşak düzenleme çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Değerli hemşehrilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak ve ilçemizin her noktasına modern ulaşım imkanlarını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Şehrimizde her geçen gün araç sayısı artıyor. Bununla birlikte doğal olarak trafikte bazı saatlerde yoğunluk meydana gelebiliyor. Hürriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi’nde yaptığımız yeni kavşak düzenlemesi ile trafiği daha güvenilir, konforlu ve akıcı hale getirdik. Yeni kavşak çalışmamız ile araçların trafikte bekleme sürelerini azaltarak yakıt tasarrufuna katkıda bulunmayı, yayalarımızın yolun karşı tarafına daha güvenli bir şekilde geçmelerini hedefliyoruz. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini arttırmak ve günlük hayatlarını pratikleştirebilmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Hürriyet Mahallesi’ndeki yeni kavşak düzenlememiz için titiz bir şekilde çalışan ekiplerimize teşekkür ediyorum.”



Melikgazi Belediyesi’nden haşereler için ilaçlama
Özhaseki, Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas OSB Toplantısı'na katıldı
Kayseri'de "indirim" kavgası
Başkan Palancıoğlu, ekibiyle projeleri değerlendirdi
Başkan Büyükkılıç, Emekliler Kafeteryası’nda vatandaşlarla buluştu
Erciyes Kayak Merkezi, doğaseverleri buluşturacak
Meteorolojiden serinletici müjde
Karpuzsekisi Mezarlığı'nda yenileme çalışması
ERÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nde mezuniyet coşkusu
Elektriğe yüzde 38 zam
Başkan Özdoğan Çağlayan Bölgesi'nde
Yamula Barajı su sporlarının merkezi olacak
'Mobil Başkan' ilk ziyaretinde coşkuyla karşılandı
CHP’li Genç'ten MTV taksitinin alınmaması için kanun teklifi
Büro Memur-Sen eylem planını başlattı