Melikgazi'de yeni meslekler için kayıt zamanı

Melikgazi Belediyesinin meslek edindirme kurslarına kayıtlar sürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Güncel 18.09.2024 12:29:00 328 0
Melikgazi

Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (MELMEK) kapsamında, Tınaztepe, Danişmentgazi, Fedakar Gülderen, Yeniköy, Selçuklu, Belsin, Esenyurt, Necip Fazıl Kısakürek, Tavlusun, Alparslan Türkeş, Şirintepe, Gökkent, Gesi Fatih, İldem ve TOKİ sosyal tesislerinde, yetişkinlere özel açılan kurslar için kayıtlar devam ediyor.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ilçenin hemen her mahallesinde hayata geçirdikleri farklı kurslarla vatandaşların nitelikli zaman geçirerek meslek sahibi olmalarını amaçladıklarını belirtti.

Kayıt olmak isteyenleri kurslara davet eden Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"MELMEK kurslarımız sayesinde hem sosyal hem de ekonomik anlamda vatandaşlarımıza katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Kurslarımızda, çeşitli meslek kollarına yönelik eğitim sunulmakta olup ilgi alanlarına göre meslek becerilerini geliştirebilecekleri birçok seçenek bulacaklar. Arıcılık, haber spikerliği, dijital fotoğrafçılık, çini işlemeciliği, resim eğitimi ve daha pek çok kursumuz vatandaşlarımızla buluşmak için bekliyor. Kurslarımız sadece meslek edinme fırsatı değil, aynı zamanda yeni insanlarla tanışma ve sosyal bir çevre oluşturma imkanı da sunuyor. Eğitimlerimiz sonunda başarılı olan katılımcılara MEB onaylı sertifika verilecek. Bu sayede elde ettikleri bilgilerle iş hayatına adım atma şansı elde edecekler. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız en yakın sosyal tesislerimizden, www.melikgazi.bel.tr internet adresimizden veya 252 16 61–68 numaralı hattımızdan başvuru yapabilirler."


Gaziler ve şehit aileleri onuruna yemek programı düzenlendi
AK Parti Milletvekili Tüfenkci, Kayseri'de
Kayseri nöbetçi eczaneler (19 Eylül)
Kayseri'de futbol tutkunları dev ekranda buluşacak
Kocasinan'dan akıllı kavşak hamlesi
Erciyes'te kış başladı
Paramotor ihbarı alarm yarattı
Lösemi tedavisinde hedefli yaklaşımlar
Narin'in katili, arkadan koluyla boynunu sarmış
Toplu taşıma için temiz enerji zirvesi
Kayseri, Gaziler Günü'nü unutmadı
Obruk tehlikesi Kayseri'yi de tehdit ediyor
Kayseri'de şaşırtan yakalama
Kararname yayınlandı; 12 ilin valisi görevden alındı
"18. Erciyes Cup" sürüyor