Melikgazi'ye Ortaköy atmosferi taşınıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, "Ortaköy Sokağı" projesi için çalışmaların başladığını bildirdi. Detaylar Kayseri Haber'de...

Güncel 15.10.2024 13:41:00 370 0
Melikgazi

Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşların kumpir, waffle, dondurma, helva yiyebileceği, keyifli vakit geçirebileceği gastronomi sokağını Melikgazi'ye kazandırmak için proje başlattıklarını belirtti.

Köşk Mahallesi'nde hayata geçecek "Ortaköy Sokağı" projesini "Önce aile, önce ticaret" temasıyla tasarladıklarını anlatan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"İstanbul'un meşhur Ortaköy atmosferini vatandaşlarımızın ayağına getiriyoruz. Hem vatandaşımızı hem de esnafımızı memnun edeceğiz inşallah. Kayseri'nin yeni gözdesi olacak gastronomi sokağımız için çalışmalarımız başlamış durumda. Yerel tatların hizmete sunulacağı sokağımıza gençlerimiz de yoğun ilgi gösterecek. Şehrimiz için yeni bir renk olacak 'Ortaköy Sokağı' çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından inşallah hep birlikte açılışını yapacağız. Büyük bir özveri ile çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hakikaten projelerimizin hayata geçtiğini görmek, vatandaşlarımıza nitelikli hizmet sağladığını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Melikgazi'ye değer katan vizyon projelerimiz, nitelikli hizmetlerimiz için canla başla çalışmaya devam ediyoruz."


Uluslararası Aşı Kongresi Kayseri'de gerçekleşti
Yaşlı kadının kedilerine mama temini sağlandı
"İkinci bir Bergen vakası yaşansın istemiyorum"
Kayseri nöbetçi eczaneler (16 Ekim)
ERÜ'nün başarısı YÖK raporunda
Büyükkılıç'tan mozaik kazı alanına ziyaret
Beton blok yüklü tır devrildi
Malatya'daki 5,9 büyüklüğünde deprem Kayseri ve Sivas'ta da hissedildi
Milli tenisçi Berfu, Avustralya Açık için hazır
Gönüllü kadınlardan ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek
Son Dakika - Malatya'daki deprem Kayseri'de de hissedildi
Rojin Kabaiş'in cenazesi Diyarbakır'da defnedildi
Kayseri güncel hal fiyatları (16 Ekim)
Kayseri'de döviz kuru ne kadar oldu? (16 Ekim)
Kayseri'de güncel altın fiyatları ne kadar oldu? (16 Ekim)