Tarih: 26.11.2011 10:10

MELİKŞAH ,AGÜNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Heyeti, Abdul­lah Gül Üniversite­si Rektörü Prof. Dr. Musa Hakan Asya­lı ve Rektör Yardım­cısı Prof. Dr. İrfan Alan karşıladı.

 

Karşılıklı gö­rüş alışverişinde bulunulan ziyaret­te yeni kurulan üni­versitelerin sorun­ları ve çözüm yol­ları konuşuldu. Zi­yarette Melikşah Üniversitesi’nin gel­diği noktadan bah­seden Memduh Boy­dak, ‘’Kayserimizde üniversite sayısı hız­la artmakta. Biz sa­nayiciler olarak eği­time büyük destek sağlıyoruz. Melikşah Üniversitesi bu gay­retlerin sonucunda iyi bir noktaya gel­di. Bizlerin temen­nisi Abdullah Gül Üniversitesi’nin de hızlı bir şekilde ku­ruluşunu tamamla­yıp eğitim-öğretime başlamasıdır’’ dedi.

 

Ziyaretten duy­duğu memnuniye­ti dile getiren Rek­tör Asyalı, Kayserili hayırseverlerin eği­time katkısının öne­mi üzerinde dura­rak son yıllarda yeni açılan üniversite­lerle birlikte dokto­ra ve master yapmış insan sayısına duyu­lan ihtiyacın arttığı­nı belirtti.

 

Ziyaretin sonunda Abdullah Gül Üni­versitesi hakkında bilgi veren Rektör Asyalı, üniversite bi­nalarının maketle­ri üzerinden kurul­makta olan fakül­teler, sosyal yaşam alanları ve kampüs genel yapısından bahsetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —