MEMUR-SEN ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI

MEMUR-SEN ENGELLİLER HAFTASI KUTLANDI

AYVERDİER: ?ENGELLİLER ÇALIŞTIKLARI ORTAMDA FAZLALIK GÖRÜLMEMELİ?

10-16 Mayıs engelliler haftası münasebetiyle Memur Sen  engelliler komisyonu üyeleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler. Toplantıda konuşan engelliler komisyonu başkanı Hayriye Ayverdier engelliler çalıştıkları ortamlarda fazlalık görülmemelidirler diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya Memur sen il temsilcisi Aydın kalkan´da katıldı. Toplantıda konuşan engelliler komisyonu başkanı Hayriye Ayverdier engelliler çalıştıkları ortamlarda fazlalık görülmemelidirler diyerek şöyle konuştu.

Engelliler Günü bir kutlama günü değil farkındalıkları  artırma  günüdür. Bugün, engellilikten  kaynaklanan sorunlarla yüzleşme günüdür. Ülkemizde on milyondan fazla engelli vatandaşımızın çözüm bekleyen bir çok sorunu bulunmaktadır.

Sendikamız engelliler komisyonu olarak eğitimine bakılmaksızın yardımcı hizmetler sınıfında istihdam edilen engelli çalışanlarımızın sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulmasının bizleri mutlu edeceğini belirmek isteriz. Memursen olarak eğitimde ve iş hayatında fırsat eşitliğinin sağlanması engelli vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alması olmazsa olmazımızdır. Yine hükümetimizin engelli çocuklarımıza verdiği destek bizleri memnun etmektedir. Ekonomi sorunlarından birine değinecek olursak, engelli maaşları konusunun ele alınması gerekmektedir. Çalışma hayatında yer almayan engelli vatandaşlarımız devletimizin ödediği engelli maaşlarının ailede kişi başına düşen gelirin hesaplanmasıyla bağlanması bu sınırın da düşük tutulması sonucu engelli aylıklarını alamamakta ve büyük bir mağduriyet yaşamaktadır

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“19 Mayıs milletimiz ve ülkemiz için gelecek adına atılan tarihi bir adımdır”

“Gençlik Yürüyüşü” Etkinliği gerçekleştirdi

Özel çocuklara "QR kodlu" koruma

"Güçlü Türkiye gençlerimizle gücüne güç katacak"

Başkan Yalçın: “19 Mayıs Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli köşe taşlarından biridir”

Kayseri Üniversitesi 6 yaşında

Başkan Özdoğan: “Hacılar’da mozzarella peyniri üretilecek”

Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi

"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"

Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet

Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri

“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”

Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti

Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf

Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı

Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti