MEMUR-SEN´DEN

MEMUR-SEN´DEN

?ZEYTİN DALI´ HAREKATINA TAM DESTEK...

Memur-Sen Konfederasyonu´na bağlı sendikaların Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Özgür Suriye Ordusu ile  birlikte Afrin´de gerçekleştirdiği  ?Zeytin Dalı´ harekatına destek  vermek için 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği  basın açıklamasına ilimizde Memur-Sen Konfederasyonu´na bağlı sendikaların yanı sıra  Gönüllü Kültür Teşekkülleri, Hak-İş Kayseri İl Temsilciliği ve Yozgatlı Dernekler Federasyonu´da  destek verdi?  Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan yaptığı değerlendirmede ?Zeytin Dalı, Türkiye´nin emperyalizme direnme iradesinin, emperyalistlerin Suriye´de oluşturmak istediği düzeni reddetme mücadelesinin adıdır. Afrin, emperyal aklın çöküşünü sağlayacak, sömürgen devletlerin Ortadoğu´dan göçüşünü hızlandıracak iradenin karargahıdır." İfadesini kullandı?

Memur-Sen Konfederasyonu´na bağlı sendikaların Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Özgür Suriye Ordusu ile birlikte Afrin´de gerçekleştirdiği  ?Zeytin Dalı´ harekatına destek vermek için 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği ve ilimizde ilimizde Memur-Sen Konfederasyonu´na bağlı sendikaların yanı sıra Gönüllü Kültür Teşekkülleri, Hak-İş Kayseri İl Temsilciliği ve Yozgatlı Dernekler Federasyonu´da destek verdiği basın açıklaması için Cumhuriyet Meydanı´nda bir araya gelen taraflar önce Kur´an- Kerim tilavetine kulak verdiler?                                                                      

Katılımcılara Türk bayrağı dağıtılan etkinlikte daha sonra medya mensuplarına değerlendirmede bulunan Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan, harekatın 26´ıncı gününde 31 yiğidin şehadet şerbetini içtiğini anımsatarak başladığı sözlerini şöyle sürdürdü? "Zeytin Dalı Harekatı´nın gerekçelerini ve hedeflerini anlamakta zorlananlar, yanlış anlamak için çırpınanlar, çarpıtarak anlatmak için kıvrananlar var. Türkiye´nin terörle mücadele konseptini, terör örgütlerine yönelik bitirici darbe hamlesini, savaş olarak göstermeye kalkışanlar var. Emperyal kulvarda, kapitalist blokta yer alan sözüm ona müttefik ve dost ülkelerin Türkiye´ye yönelik örtülü savaş ilanını, sivil hassasiyeti ambalajıyla perdelemeye çalışanlar var. Afrin´de yaşananlar üzerinden ortaya çıkan iki fotoğraf var. İlki; küresel terörle mücadele konusunda bedenini taşın altına koyan, Türkiye´dir. İkincisi ise terör örgütlerinin sırtını sıvazlayan, silah ve mühimmat yardımlarıyla terör örgütleriyle stratejik ortaklık kuran, bu şekilde Türkiye´nin yoluna taş koymaya çalışan küresel şer şebekesidir. Bu yüzden, sınırımızın yanı başında cirit atmaya yeltenen terör örgütlerinin kuruluş tarihçesini, Afrin´de yaşananların çerçevesini, Afrin merkezli Zeytin Dalı Harekatı´nın esbabı mucibesini doğru bir içerikle ortaya koymak gerekiyor. Bunu başardığımızda, tarihin ve coğrafyanın Türkiye´ye yüklediği misyonun gereklerini, cephede verilen mücadelenin anlamını ve değerini doğru kavrayabilir ve bütün çıplaklığıyla bihakkın anlatabiliriz. Emperyalizmin yerli lejyonerlerinin, kapitalizmin içerideki sinsi işbirlikçilerinin algılarda oluşturmak istedikleri cepheyi de ancak bu şekilde dağıtabiliriz?                                                                                                                    

Memur ? Sen İl Temsilcisi Kalkan sözlerini  ?Zeytin Dalı, Türkiye´nin emperyalizme direnme iradesinin, emperyalistlerin Suriye´de oluşturmak istediği düzeni reddetme mücadelesinin adıdır. Afrin, emperyal aklın çöküşünü sağlayacak, sömürgen devletlerin Ortadoğu´dan göçüşünü hızlandıracak iradenin karargahıdır." İfadelerini kullanarak noktayı koydu?   

?Zeytin Dalı´ harekatına destek vermek maksadı ile bir araya gelen taraflar daha sonra sessizce dağıldılar?                                                                             

HABER:  C.ÜSTEN



Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği