MENSAH,

MENSAH,

KAYSERİ´YE GELİYOR!

Kayserispor´da Mendes gitti mi kaldı mı denilirken bir anda takımın yeni transferi olarak Mensah ortaya çıktı. Bonservisi Atletico Madrid´de olan Mensah ile Kayserispor´un her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Bernard Mensah ile görüştüklerini ve kiralama yolu ile takıma takviyenin gerçekleşeceğini söyledi. Başkan Bedir´in bu açıklamalarından sonra ise futbolcu ile yapılan görüşmelerde her konuda anlaşmanın sağlandığı iddiası haber merkezlerine ulaştı. Bonservis bedeli 7-8 Milyon Avro olan futbolcunun gelecek yıl takımda büyük işler yapacağı belirtilirken bu futbolcunun da sezon açılışındaki ilk idmana çıkacağı ifade edildi. Lopez, Varela ve Mensah´ın havayoluyla Kayseri´ye geldikleri ve sosyal paylaşım sitesinde bir fotoğrafla da bunu paylaşmaları transfer haberini doğrular nitelikteydi.  

Ganalı futbolcu Bernard Mensah ile kulübü Atletico Madrid´in izni dahilinde yaklaşık bir aydır görüşen sarı-kırmızılı yönetimin bu transferi de mutlu sonla noktalaması taraftarı da heyecanlandırdı.

Haber: Mustafa Gürbüz



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede
‘11. yeşilay bisiklet turu’
Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı
Şimdi sırada karagümrük var
2024 avrupa spor şehri kayseri
Elit’in küçükleri büyük iş başardı
Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor
Hacılar sahasında kaybetti
Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı
Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası
Murat duman, tazminatını aldı gitti
Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi
Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede
Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi
Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek