Tarih: 26.05.2016 20:43

MERSİN´İN SAMBACISI KAYSERİ´DE

Facebook Twitter Linked-in

Mersin İdmanyurdu´nun ligden düşmesinin ardından kendisine kulüp arayan Gökçek Vederson´un Kayserispor ile görüştüğü iddia edildi. Teknik Direktör Hakan Kutlu bu oyuncuya onay verirse, Brezilyalı oyuncu Kayseri´ye gelecek.
Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Kayserispor, kolları sıvadı. Ömer Bayram´ın takımdan ayrılacak olması ve Berkan Emir´in inişli çıkışlı grafiği olması Kayserispor yönetiminde, tecrübeli bir sol kanat oyuncu alınması kararını ortaya çıkardı.
Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim ilk görüşmeyi, Mersin İdmanyurdu´nun ligden düşmesi nedeniyle kendisine takım arayan Gökçek Vederson ile yaptığı iddia edildi. Vederson ile ilk görüşme olumlu geçerken Kayserispor yönetimi, Teknik Direktör Hakan Kutlu´dan bu oyuncu için onay kararı bekleyeceği ve onay alınması durumunda Vederson´un, Kayseri´ye çağıracağı öğrenildi. Brezilya asıllı Türk oyuncunun da Kayserispor´da oynamaya sıcak baktığı iddia edildi.
Gökçek Vederson, 2007 yılında Türk vatandaşı olduktan sonra "Gökçek" ismini Ankaraspor Onursal Başkanı olan Melih Gökçek´ten almıştı. Ankaraspor´da uzaktan attığı gollerle tanınan Vederson, Fenerbahçe´de ilk golünü 21 Ekim 2007 tarihinde oynanan Konyaspor maçında atmıştır. Brezilya asıllı Türk oyuncu, 2015-2016 sezonunu Mersin İdmanyurdu takımında tamamladı.

(SPOR SERVİSİ)



26 MAYIS 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —