Tarih: 09.03.2017 17:38

MESCİD-İ AKSA HATİBİ MEJDİ SALİH´DEN

Facebook Twitter Linked-in

Bir dizi programlara katılmak üzere ilimize gelen Mescid-i Aksa Hatibi Mejdi Salih ve beraberindeki heyet İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven´i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.
Mescid-i Aksa Hatibi Mejdi Salih ve beraberindeki heyetin İl Müftülüğü´ne gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Mescid-i Aksa Hatibi Mejdi Salih, "Hepimiz mübarek Mescid-i Aksa´yı bekleyip koruyacağız. Mescid-i Aksa´yı korumak dinin bir parçası olduğu gibi, orada itikâf yapmak da dinden bir parçadır. Mescid- i Aksa, tüm dünya Müslümanları için izzet ve şerefin nişanesi olarak kalacaktır.? değerlendirmesinde bulundu.
Yaşanan ihlal ve saldırılara net bir dille tepki gösteren Salih, Filistin halkına destek veren Türkiye´ye de Filistin halkı adına teşekkür etti.
İl Müftüsü Güven de, Yüce Allah´tan Mescid-i Aksa ve Kudüs şehrini selamete çıkarmasını istedi ve Kayseri´de Din Hizmetleri alanında yapılan projeler ve çalışmalar hakkında Mescid-i Aksa Hatibi Mejdi Salih´e ve beraberindeki heyete bilgi verdi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Güven, Mescid-i Aksa Hatibi Mejdi Salih´e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Mescid-i Aksa Hatibi Mejdi Salih tarafından İl Müftüsü Güven´e ziyaret anısına Mescid-i Aksa tablosu ve Mescid-i Aksa´nın bahçesinde yetişen zeytinlerden elde edilen zeytinyağı hediye etti.
Ziyaret esnasında Mescid-i Aksa Hatibi Mejdi Salih´e Mirasımız Derneği Başkanı Muhammet Demirci ve Miraç Kültür Derneği Başkanı Furkan Yılmaz Altınöz eşlik etti.


Video Haber


MESCİD-İ AKSA HATİBİ MEJDİ SALİH´DEN
İL MÜFTÜLÜĞÜ´NE ANLAMLI ZİYARET...

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —