METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜ YILMAZ,

METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜ YILMAZ,

?YENİ BİR YAĞIŞIN ETKİSİNE GİRDİK?

Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz haber ekibimize yaptığı haftalık hava durumu değerlendirmesinde Ancak Orta Akdeniz ve Balkanlardan gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına girdiğimizi belirterek ?Hafta sonuna kadar  ilimizde aralıklarla yağmur beklendiğini, yağışların yüksek kesimlerde kar  ve karla karışık yağmur olarak gerçekleşecek? değerlendirmesinde bulunarak vatandaşlar evden çıkarken tedbirli davransınlar uyarısında bulundu.

Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yılmaz haber ekibimize yaptığı haftalık hava durumu değerlendirmesinde Ancak Orta Akdeniz ve Balkanlardan gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına girdiğimizi belirtip, Çarşamba günü öğlen saatlerinde başlayıp Perşembe öğle saatlerine kadar devam edecek olan saatteki hızı zaman zaman 80 km´ye çıkması tahmin edilen fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olunması tavsiyesinde bulunarak şunları kaydetti:

?Mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıkları ölçmeye devam ediyoruz. Bu hafta için normallerimiz en düşük -7 en yüksek sıcaklıklar ise +4 derece civarında olacak. Haftanın genelinde bu değerlerin üzerinde sıcaklıkları ölçmeye devam edeceğiz. Ancak Orta Akdeniz ve Balkanlardan gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisi ile Çarşamba ile Pazar günleri arasında aralıklı olarak yağmur bekliyoruz. Yüksek kesimlerde ise kar ile karışık yağış bekliyoruz. Bu haftanın en önemli olayı ise Çarşamba günü öğle saatlerinden sonra şiddetli fırtına bekliyoruz. Bu fırtına Perşembe günü öğlen 12´ye kadar devam edecek?  Ortalama hızı 40 ila 60 km, zaman zaman ise 60 ila 80 km arasında olabilecek bir rüzgar bu konuda vatandaşlarımızın dikkatli olmalarında fayda var diyorum?

HABER: SAMET KARATOPRAK



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti