Tarih: 08.06.2017 17:29

Meteoroloji Uyardı

Facebook Twitter Linked-in

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yazılı bir açıkla yaparak mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıklarının hafta sonu ortalama dört derece azalacağını, kapalı ve yağışlı havanın ilimizde ve bölgemizde hakim olacağını duyurdu?
Hafta başından beri etkili olan sıcak hava hafta sonu yerini serin ve yağışlı havaya bırakacak? Meteoroloji Bölge Müdürlüğü´nden yapılan yazılı açıklamada Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının Cumartesi günden itibaren azalarak mevsim normallerinin altına düşeceğinin beklendiği duyuruldu? Perşembe günü itibari ile 15 derece olan en düşük hava sıcaklığı 11´e , 31 derece olan en yüksek hava sıcaklığının da 22 dereceye düşmesinin beklendiğinin vurgulandığı açıklamada serin hava ile birlikte zaman zaman sağanak yağışlarında etkili olacağının altı çizildi? Açıklamada rüzgarında çeşitli yönlerden etkili olarak eseceği belirtildi?.
Öte yandan Ramazan ayı olması itibarı ile serin havanın vatandaşın tercihi olacağı, özellikle oruç tutan insanların susuzluk çekmemek için serin havaları tercih ettiği göz önüne alınırsa serin hava vatandaşı sevindireceğe benziyor?

HABER: C.ÜSTEN



7 Haziran 2017 Kay Tv Haber paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —