Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nün 16 Şubat hava durumu raporuna göre Kayseri’de bugün parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Kent merkezinde en yüksek sıcaklık 20 dereceye kadar çıkarken, gece saatlerinde termometreler 4 dereceye kadar düşecek.
Ancak asıl dikkat çeken detay rüzgar. Öğle saatlerinden sonra güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına (40–70 km/sa) etkili olacak. Uzmanlar; çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar ve soba kaynaklı zehirlenmelere karşı vatandaşları tedbirli olmaya çağırdı.
Gece ve sabah saatlerinde ise pus ve yer yer sis bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi öngörülüyor.
Bölgede yüksek kar örtüsü bulunan eğimli ve yüksek yamaçlarda çığ riski bulunuyor. Yetkililer özellikle yüksek kesimlerde dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
Akkışla – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 14°C
Bünyan – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 15°C
Develi – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 16°C
Felahiye – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 16°C
İncesu – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 18°C
Özvatan – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 14°C
Pınarbaşı – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 11°C
Sarıoğlan – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 16°C
Sarız – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 8°C
Tomarza – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 15°C
Yahyalı – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 17°C
Yeşilhisar – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 19°C
Erciyes K.M. – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 6°C
Melikgazi – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 20°C
Kocasinan – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 19°C
Talas – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 16°C
Hacılar – Parçalı ve çok bulutlu – En Yüksek: 16°C
Kayseri’de bugün dışarı çıkacaklar için en kritik saatler öğleden sonrası olacak. Özellikle açık alanlarda bulunacak vatandaşların rüzgara karşı dikkatli olması gerekiyor.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.