Tarih: 05.03.2012 09:50

MEZARLIKLARDA ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILACAK

Facebook Twitter Linked-in

2009 tarihinden itibaren yeni bağlanan bölgelerinde yer alan ve toplam 26 ayrı bölge mezarlıklarda yaya yolu ve çevre düzenleme çalışması yapılacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, bu çalışma ile hem ilçeye hem de bölgeye yakışır bir çalışma gerçekleştirileceği böylece mezarlıkların birer virane ve bakımsız alanlar olarak kaderine terk edilmeyeceğini kaydetti.

4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale yapılacak yaya yolu ve çevre düzenleme çalışmasının şu kullanılan 26 mezarlıkta gerçekleştirileceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç Mezarlıkların giriş kapılarından başlayan ve tüm alanı kaplayan bir çalışma yapılacaktır. Şu anda Gesi Bölgesinde 8, Turan ile Mimarsinan da 5'er, Büyükbürüngüz de 2, Gürpınar, Germir, Yeşilyurt, Tavlusun, Hisarcık ve Kıranardı'nda birer olmak üzere toplam 26 mezarlık alanı mevcuttur dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç, mezarlıklarda yaya yolu ve çevre düzenleme çalışması için 22 Mart 2012 günü saat 10.00 Belediye Encümen Salonunda ihale yapılacağını sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —