Tarih: 19.01.2017 17:30

MHP İL BAŞKANI BAKİ ERSOY

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden´in MHP il Başkanı Baki Ersoy aleyhine açtığı hakaret davası sonuçlandı. Ersoy hakim tarafından 5 ay hapis cezasına çarptırılırken, karar hükmün geri bırakılması ilkesiyle aynı suçu 5 yıl işlememek kaydıyla cezası tecil edildi.
MHP il Başkanı Baki Ersoy´un sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda kullandığı ?Dantelli kefen giyenler ? ifadesi için AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden´in açmış olduğu dava sonuçlandı. Karar duruşmasında MHP il Başkanı Baki Ersoy 5 ay hapis cezasına çarptırılırken, hükmün geri bırakılması ilkesiyle aynı suçu 5 yıl işlememek kaydıyla cezası tehir edildi?
Müşteki ve sanıkların avukatlarının katıldığı davada çıkan kararın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan MHP İl Başkanı Baki Ersoy ?Dantelli Kefen Giyenlere? ifademden dolayı şahsıma 5 ay ceza aldıran AK Parti İl Başkanı Cahit Özden´e söylemek istediğim şudur ki; Biz idam sehpalarını tekmeleye tekmeleye gelen bir hareketin mensuplarıyız.Türkiye´nin şu sürecinde MHP´nin duruşu ve misyonu Türk Milleti´nin bekası için net iken, şahsıma aldırdığınız cezayı şeref nişanesi olarak bir ömür tüm benliğimde taşıyacağım. Ama unutmayınız ki Allah´ın adaleti elbette bir gün tecelli edecektir...? dedi?.

HABER : SÜLEYMAN ERDOĞAN



MHP İL BAŞKANI BAKİ ERSOY BEŞ AY HAPİS CEZASINA... Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —