Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel yaptığı değerlendirmede, ?Halkımızın isteği doğrultusunda yaşam klasmanının üst seviyede olacağı bir şekilde bir çizgi oluşturmaya çalışıyoruz? dedi.
2015 yılını değerlendiren MHP Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, ?2014 yılında vatandaştan aldığımız görevi Adalet ve Kalkınma Partisi ile devam ettiriyoruz. 2015 yılında yapılan meclis toplantılarına halkımızdan aldığımız yetki ile katılıyoruz. Sonuçta bugüne kadar yapmış olduğumuz meclis toplantılarında muhalif olacağımız konuları nezaket ve kibar bir dille ortaya koyduk. Adalet ve Kalkınma Partili belediyelerin bulunduğu Kayseri´de eğer memleketimiz için faydalıysa onlara defaten yanlarında olduğumuzu da gösterdik. En azından Kayseri´nin faydalanacağı bütün mantıklı konuların arkasında Adalet ve Kalkınma Partili Belediye Meclis Üyelerinin olduğu bizimde imzamız var. Bunların tabi ki en önemlisi kentsel dönüşüm projesiydi. Kentsel dönüşüm projesi mahallelere kadar geldi. Kentsel dönüşüm projesinde Adalet ve Kalkınma Partisine destek veriyoruz. Neden? Bu mahalleler çok eski, yıpranmış kaldırılması lazım. Biz buradaki vatandaşlarımızın huzuru içerisinde yaşaması için elimizden gelen kararları birlikte alıyoruz. Tabi burada rant olması korkusunu taşıyoruz. Bunu meclisimizde başkanlarımızla tartışıyoruz. Sağduyularına inanıyoruz. İlerleyen dönemlerde böyle bir yanlışlıklar olursa bunu da paylaşacağız? diye konuştu.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.