MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ERSOY 2 YILLIK ÇALIŞMALARINI ANLATTI

“DAHA FAZLA GÖNÜLE GİRME ÇABASI İLE MÜCADELE VERMEKTEYİZ”

MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ERSOY 2 YILLIK ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Siyaset 10.09.2020 15:38:00

EDİTÖR

Haber Merkezi

Haberi Sesli Oku

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 2 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek “ ‘Sevdamız Kayseri’ düsturu ile çıktığımız bu yolda, sevdalarını katlayarak ve her gün daha fazla gönüle girme çabası ile mücadele vermekteyiz” değerlendirmesinde bulundu.

Bir düğün salonunda basın mensupları ile bir araya gelen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, 24 Haziran 2018'deki seçimlerinin ardından gerek Kayseri gerek ülke için icra ettiği faaliyetleri anlattı.

Seçimlerin ardından TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görev aldığını, saha çalışmalarına hemen başladığını belirten Ersoy, bu süreçte toplamda 272 esnaf ve halka yönelik ziyaret, 159 konferans, panel ve davet, 135 makam ziyareti, 26 televizyon programı, 160 düğün, 132 teşkilat faaliyeti, 141 taziye ziyareti ve cenaze töreni, 19 resepsiyon, protokol ve tören, 39 hasta ziyareti, 56 spor faaliyeti, 21 açılış töreni, 74 seçim çalışması ve miting programına katıldığını ifade etti.

İlk imza sahibi olduğu 5 Meclis araştırma önergesi ve 23 yazılı soru önergesini TBMM Başkanlığına sunduğunu aktaran Ersoy, TBMM'de bulunan makamına vatandaşlardan gelen kayıtlı talep sayısının 3 bin 473 olduğunu belirtti.

 ‘Sevdamız Kayseri’ düsturu ile çıktıkları yolda, sevdalarını katlayarak ve her gün daha fazla gönüle girme çabası ile mücadele verdiklerini kaydeden Ersoy "Biz verdiğimiz mücadelenin, vatandaşlarımızın bize layık gördüğü sıfatın ağırlığının farkındayız. Bundan sonraki günlerde de Cenab-ı Allah izin verirse yaptıklarımızın üzerine hep koyarak, kendimizi tekrar etme yanlışına düşmeden, genel başkanımızın gölgesinde teşkilatlarımın emrinde yolumuza devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadelede bazı kesimlerden gelen haksız eleştirileri doğru bulmadığını, bu konuda önerisi olanın ilgili yöneticilerle paylaşmaları gerektiğini belirten Ersoy, son dönemde Kayseri'de vaka sayısında artış olduğunu fakat bunun tedirgin edici boyuta ulaşmadığını vurguladı.

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok da 20 Eylül'de gerçekleştirecekleri 13. Olağan Kongreye ilişkin bilgilendirmede bulunarak, vatandaşların Covid-19 ile mücadele kapsamında maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları konusunda çağrıda bulundu.

MHP MYK Üyesi Serap Şule Kalın ve Kadın Kolları İl Başkanı Emine Özge Soysal da etkinlik hazır bulundu.

Kayseri Şeker’den çiftçiye 2025’te 672 milyon TL destek

Kayseri Şeker, 2025 üretim yılı kapsamında çiftçilere 4. söküm avansı olarak 200 milyon 727 bin TL ödeme yaptı. Toplam destek 672 milyon TL'yi geçti. Detaylar Kayseri Haber'de...

Başkan Büyükkılıç: "Kayseri, girişimciliğin merkezi bir şehir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Girişimcilik Zirvesi’nde gençlerle buluşarak Kayseri’nin girişimciliğin merkezi olduğunu söyledi.

Yol kontrolünde 930 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 930 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi.

Jandarmadan tarihi eser kaçakçılarına operasyon

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda Roma dönemi mezar steli ele geçirildi.

Hacılar Bezi coğrafi işaret yolunda: Kültürel miras için önemli adım

Hacılar Belediyesi; yöresel kültür mirasının korunarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla Hacılar bezinin coğrafi işaret almasına yönelik başlattığı çalışmaları kararlılıkla sürdürüyor.

Talas Belediyespor U-19, sahasında Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu

Gelişim Ligi U-19 Kategorisi 8. Grup’ta 13. hafta karşılaşmasında Talas Belediyespor, Kayseri’de konuk ettiği Adana 01 FK’ya 3-1 mağlup oldu.

Mobilya fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde masa sandalye üretimi yapan atölyede çıkan yangın ekipler tarafından söndürüldü.

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.