Tarih: 07.01.2014 09:15

MHP MELİKGAZİ ADAYI KAMİL KARAMETE, MİMSİN- ŞİRİNTEPE DE

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi gündüz yapılan esnaf ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde de bölgelerinde bulunan Mahalle Sakinleri ile bir araya gelmeye devam ediyorlar. Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete, Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Mimsin Şirintepe Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete  yaptığı konuşma da Melikgazi Bölgesinde yaşanan hizmet eşitsizliği halka sordu. Karamete, "AK Parti İktidarı gelene kadar Melikgazi halkı eşit hizmet alıyordu ancak son 20 yıldır Melikgazi Bölgesi eşit hizmet almıyor" değerlendirmesinde bulundu...

 

Karamete,  yapımına milyonlar harcanan Erciyes Master Planını ile ilgili olarak “Belediye milyonlarca para harcayarak bu şehre yerli ve yabancı turist geleceğini iddia ederek çalışma başlatmış ve halkın parasını harcamıştır ancak kışın bitmesine kısa zaman kala Erciyes’e gelen yabancı sayısı bin kişiyi bile geçmemiştir” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —