Tarih: 02.04.2013 09:16

MHP MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI YÜCEBAŞ AK PARTİ’Yİ ELEŞTİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Belsinli vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, burada yaptığı konuşmada AK Parti iktidarını eleştirdi.
Belsin’de düzenlenen toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, Melikgazi Belediye Meclis Üyeleri Turan Türküm, Mehmet Gökalp, ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.
Toplantının ilk konuşmasını MHP Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Turan Türküm yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin yeniden aday olma çabası yüzünden sürekli anketler yaptırdığını belirten Türküm, “4 dönemdir belediye başkanlığı yapan Özhaseki 5. döneme aday olabilmek için hiç durmadan çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş da AK Parti iktidarının dış politikasını eleştirdi. Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını belirten Yücebaş, Arap Baharı adı altında Irak’ta başlayan Libya’yı, Mısır’ı, Tunus’u kasıp kavuran olayların insanlık dramı olduğunu söyledi.
Eyalet sistemini de eleştiren Yücebaş, “Bugün KCK davasında yargılanmayan, teröre bulaşmamış BDP’li belediye başkanı var mı? Van, Diyarbakır gibi bölgelerde halkın valisini kendisinin seçtiğini bir düşünün. O zaman bu bölgelerde yaşanılacak sıkıntıları hiç aklınıza getirebiliyor musunuz” diye konuştu.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —