Tarih: 03.10.2018 17:14

MHP´DE MEHMET GÖÇMEN

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi 27.Dönem Milletvekili Adayı  Mehmet Göçmen Yeşilhisar belediye başkanlığına adaylığını açıkladı.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Mehmet Göçmen Yeşilhisar da yaptıkları çalışmalarda vatandaşların değişim istediğini belirterek şöyle konuştu.

Yeşilhisar´da yaptığımız çalışmalarda  vatandaşlarımızın değişim istediğini görmekteyiz. İlçe teşkilatımızın teveccühü il teşkilatımızın oluru ve Genel Başkanım Devlet Bahçeli bey´in  takdiri olur ise  Yeşilhisar  Belediye başkanlığına adayım. Bizlere görev verilir ise yalnızca partimizin değil tüm Yeşilhisarlı  hemşerilerimin belediye başkanı olacağımı belirtmek istiyorum. Yeşili bol toprağı  kıymetli,  cefakar  çalışkan vatanını milletini bayrağını  ezanı seven hemşerilerime hizmet etmek için elimizi taşın altına koyacağız.  Allah nasip eder ise 35 mahallemize siyasi görüş gözetmeksizin  ihtiyaçlarına  göre hizmet etmeye,  Yeşilhisar´ın  makus talihini değiştirecek  sosyal,kültürel ve ekonomik projeler ile  hemşerilerimizin huzuruna geleceğiz. 

Toplantıya Özvatan belediye başkanı Halit Demir´de katıldı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —