Tarih: 18.11.2015 18:27

MHP´NİN MECLİS BAŞKAN ADAYI

Facebook Twitter Linked-in

   Milliyetçi Hareket Partisi´nin TBMM Başkan adayının Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu olduğu bildirildi.
22 yada 23 Kasım tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan meclis başkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi´nin başkan adayının Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu olacağı öğrenildi?
3 . kez Kayseri listesinden milletvekili seçilen Halaçoğlu, 7 Haziran seçimleri sonrası; Meclis Başkanlığı seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi´nin CHP adayı Deniz Baykal´a oy vermemesini, "Dinsiz partinin adayına oy verdi diyeceklerdi" şeklinde savunmuştu. Ve MHP yönetimi bu sözlerinden sonra Halaçoğlu´nu MHP Grup Başkanvekilliği görevinden alınmıştı.
Mhp Halaçoğlu´nu meclis başkan adayı olarak göstererek bir anlamda cezasının dolmuş olduğunu ilan ederken Halaçoğlu´ndan boşalan Grup Başkanvekilliğine ise Manisa Milletvekili Erkan Akçay´ı atadı? Bilindiği gibi Mhp´nin diğer Grup Başkanvekiliğini Oktay Vural ifa ediyor?
Telefon marifeti ile kendisine ulaştığımız Halaçoğlu haberi doğrulayarak isminin partisi tarafından meclis başkanlığına bildirildiğini kaydetti?
Öte yandan, Hatırlanacağı üzere MHP 7 Haziran seçimlerinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Başkanlığı için daha önce Cumhurbaşkanlığı adaylığı da yapan Ekmeleddin İhsanoğlu´nu aday göstermişti.
HABER: C.USTEN



18 KASIM 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —