AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, gittiği her yerde olduğu gibi Yeşilmahalle'de de büyük bir sevgi gösterisi ile karşılandı. Yeşilmahallelilerin adeta bağrına bastığı Mehmet Özhaseki, sloganlar eşliğinde çıktığı kürsüden devlet adamının nasıl olması gerektiğini tarif etti. Özhaseki, devlet işinin ciddiyet ve dürüstlük gerektirdiğini ifade ederek, bol keseden atanlarda dürüstlük ve devlet adamı ciddiyetinin olmadığını belirtti.
21 yıldır Kayseri'ye hizmet veren ve Efsane Başkan ismiyle anılan Mehmet Özhaseki sevgisinin bir başka olduğunu Yeşilmahalle halkı da gösterdi. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Milletvekili Adayı Aydın Kalkan ile birlikte Yeşilmahalle'ye giden Mehmet Özhaseki, Kayseri seninle gurur duyuyor sloganları eşliğinde karşılandı. Halkın sevgisine aynı samimiyetle karşılık veren Mehmet Özhaseki, kürsüye çıkarak devlet adamlığının nasıl olması gerektiğini anlattı.
Devlet işinin ciddiyet ve dürüstlük istediğini vurgulayan Mehmet Özhaseki, Devlet adamlığı bol keseden atarak olmaz. Ne yazık ki bol keseden atanlarda ne dürüstlük var ne de devlet adamlığı vasfı var. Siyaset dürüstlükle yapılır. Eğer doğruca yapacaksanız, insanların karşısına geçeceksiniz ve doğruları söyleyeceksiniz. Yapmayacaksanız çekilip gideceksiniz. Allah'a Hamdolsun ekibimizle birlikte, dokuz arkadaş sokak sokak geziyoruz. Herkese yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Ama şu ana kadar rakiplerimizden çıkıp da şehre şunu yapacağız, ülkeye şunu kazandıracağız dediklerini duymadık dedi.
BİZİM ARKAMIZDAKİ TEK GÜÇ MİLLETİMİZ
Arkalarında farklı güçler bulunmadığını ve sadece milletten güç aldıklarını ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü: Bizim arkamızda önce Cenabı Allah var, sonra siz varsınız. Siz kimi isterseniz iş başına getirirsiniz ve onlardan hizmet istersiniz. Hizmet etmeyen kötü insanları da yere çarparsınız. 21 senedir göz önündeyim. Yaptıklarımı gördünüz. Çalışmamı biliyorsunuz. Eğer arkadaşlarınla beraber git ve bize hizmet et diyorsanız, gideriz ve hizmet için çalışırız. Allah bizleri mahcup etmesin. Söylediklerini yerine getirenlerden etsin. Asla yapamayacağı şeyi vaat edenlerden etmesin. Şimdiye kadar sizler bize güvendiniz, destek verdiniz ve biz de sizi mahcup etmedik.
AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'yi konuşması süresince alkış, tezahürat ve sloganlarla destekleyen Yeşilmahalle halkı konuşma sonrasında da uzun süre bırakmadı. Bu ilgi ve sevgiye aynı şekilde karşılık veren Mehmet Özhaseki, onlarla fotoğraflar çektirdi, çocuklarla yakından ilgilendi, büyüklerin hatırını sordu. Özhaseki, Yeşilmahalle'deki sevgi selinden güçlükle ayrılabildi
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.
Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.
Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.
Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.
Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.
Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.
Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.
Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.