MMO KAYSERİ ŞUBESİ´NDE SEÇİM RÜZGARLARI

FENER TEK LİSTE İLE SANDIĞA GİDİYOR?

MMO KAYSERİ ŞUBESİ´NDE SEÇİM RÜZGARLARI
Güncel 13.01.2018 16:37:25
Haberi Sesli Oku

Makine  Mühendisleri Odası  14.Genel Kurulu başladı? İki günde tamamlanacak olan Seçimli Genel Kurulu´nun ilk gününde üyelere faaliyet raporları okunarak çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Genel kurulun ilk gününde üyelere seslenen tek liste ile ile genel kurula giderek güven tazelemek isteyen mevcut  başkan Ersin  Fener  yaptığı konuşmada ? Göreve geldiğimiz günden buyana mesleğimizi geliştirmek  ve üyelerimizin bilgi ve birikimlerini artırmak için çıtayı hep daha yükseğe  taşımaya çalışan başarılı çalımlar yürüttük? ifadesini  kullandı?

Makine Mühendisleri Odası 14.Genel Kurulu başladı?  İki gün devam edecek olan seçimli genel kurul İstiklal Marşı´nın okunması ve saygı duruşunun ardından Divan´ın oluşturulması ile start verdi?

Şube eski başkanlarından Mazhar Gündoğ´un Divan başkanı olduğu genel kurulda divanın oluşturulması sonrası kürsüye gelerek üyelere seslenen tek liste ile ile genel kurula giderek güven tazelemek isteyen mevcut başkan Ersin Fener yaptığı konuşmada ? Göreve geldiğimiz günden buyana mesleğimizi geliştirmek ve üyelerimizin bilgi ve birikimlerini artırmak için çıtayı hep daha yükseğe taşımaya çalışan başarılı çalımlar yürüttük? ifadesini kullandı?

Şube Başkanı Fener sözlerinin devamında ?Sürekli çıtayı daha yukarı konumlandırıp odaya yeni değerler kazandırdık. Ülke ve millet değerleri noktasında mücadeleci bir oda anlayışıyla hareket ettik ki, zaten geçmişten gelen bu anlayışımız  yurt genelinde bir çok odaya emsal teşkil etmiş ve bu ülkü etrafında  toplanan  odalar  kendi aralarında ?Meslekte Birlik´ oluşumunu hayata geçirmişlerdir? değerlendirmesinde   bulundu?

Şube Başkanı  ve yeni dönem başkan adayı Fener´in  konuşmasının ardından  faaliyet  raporunun üyeler okunarak yapılan çalışmalarla ilgili olarak  bilgilendirilmesi ve  üyelerin oylarına sunulması ile devam etti..

Genel Kurul´un ilk günü yeni dönem adaylarının belirlenmesi ile noktalandı? Mevcut Başkan Ersin Fener ve ekibi güven tazeleyerek bir dönem daha yönetime aday olurken karşılarına yeni bir aday çıkmadı?

Makine Mühendisleri Odası 14.Genel Kurulu Pazar günü yapılacak oylama ile noktalanacak?

HABER: C.ÜSTEN 

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.