Tarih: 01.11.2015 15:46

MOTORLU ARAÇ SATICILARI FEDERASYONU UYARDI!

Facebook Twitter Linked-in

   Kısa adı MASFED olan Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Başkanlığı bir açıklama yaparak otomobil sahibi olma isteyen vatandaşları uyardı? -Şu an ikinci el taşıt fiyatlarının uygun olduğu vurgulanan açıklamada "Fiyatlar uygunken taşıt alan karlı çıkar, beklerse aynı taşıta daha çok ödemek durumunda kalabilir." uyarısında bulunuldu?

Kısa adı MASFED olan Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Başkanlığı bir açıklama yaparak otomobil sahibi olma isteyen vatandaşları uyardı? Aşrı kur artışının sıfır araç satın alırken pahalılığa neden olduğu vurgulanan açıklamada talebin ikinci ele kaydırdığı vurgulanarak giderek artacak talebin sektörde fiyatları çok daha yukarılara iteceğinin altı çizildi?
Masfed´den yapılan açıklamada ikinci elde tüketicinin en büyük sıkıntısının kandırılma riski olduğunun altı çizilerek "Kilometresiyle oynanmış, ağır kazalara karışmış, ciddi teknik ve kalıcı sorunları olan taşıtları bilmeden, değerini aşan paralar ödeyerek alanların yaşadığı mağduriyetleri, hukuki sorunları, sektörde devam eden kayıt dışılığı önleyecek, güveni temin edeceğiz? ifadesi kullanıldı?

 



1 KASIM 2015 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —