MÜFTÜ VEKİLİ GALİP KOÇER

MÜFTÜ VEKİLİ GALİP KOÇER

?BAYRAMLAR SEVİNÇ VE SÜRUR ZAMANLARIDIR?

Kayseri İl Müftü Vekili Galip Koçer Müftülük hizmet binasında basın toplantısı tertipleyerek bayrama dair değerlendirmede bulundu? Koçer ?Bayramlar sevinç ve sürur zamanlarıdır. Ayrıca müminler için imanla ve güzel amelle ömrünü tamamladığı, kabir sualini rahat verdiği, amel defterini sağ taraftan aldığı ve cennetle ebedi saadeti kazandığı vakitler de sevinç zamanları, bayram günleridir? ifadesini kullanıp ilimizde Bayram namazının 06.10´da kılınacağını duyurdu?
İl Müftü Vekili Galip Koçer, müftülük binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada tüm İslam aleminin bayramını tebrik eden Koçer medya mensupları aracılığı ile ilimiz kamuoyuna şu mesajları iletti? ?Her milletin milli bayramları vardır, dini bayramları vardır. Bizim de yılda iki dini bayramımız vardır. Biri Ramazan Bayramı 2´ncisi de Kurban Bayramıdır. 17 Temmuz 2015 Cuma günü Ramazan Bayramının 1´inci günüdür. Bayramlar sevinç ve sürur zamanlarıdır. Ayrıca müminler için imanla ve güzel amelle ömrünü tamamladığı, kabir sualini rahat verdiği, amel defterini sağ taraftan aldığı ve cennetle ebedi saadeti kazandığı vakitler de sevinç zamanları, bayram günleridir. Ramazan-ı Şerif evveli Rahmet, ortası Mağfiret ve sonu Cehennem´den kurtuluş ayıydı. Bu mübarek ve manevi günlerin, af olduğumuza inandığımız bu güzel zaman diliminin ardından bayram yapmamız, sevinmemiz hakkımızdır.?
Müftü Vekili Koçer sözlerinin devamında Bayram Namazıyla ilgili hatırlatmalarda bulunarak, Bayram Namazının kılınma vaktini 06.10 olarak duyurdu.
HABER: M. EMRE KİPMAN

 



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Kayseri Liseliler buluştu
İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı