MUSTAFA BOYDAK

MUSTAFA BOYDAK

KİME ?DÜŞÜN YAKAMIZDAN? ÇAĞRISI YAPTI?

Kısa süre önce Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen ve aynı Zamanda Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Boydak´ın ?Devletimizle karşı karşıya bırakmak isteyenler başka kapıya. Düşün yakamızdan ? içerikli twitt´i günün en çok konuşulan konularından biri olurken , mesajın Chp´yi işaret ettiği yorumları yapıldı?
Hacı Boydak ve Memduh Boydak´ın Paralel Devlet Yapılanması ile mücadele çerçevesinde tutuklanarak ceza evine gönderilmesinin adından
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen ve aynı zamanda Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Mustafa Boydak yer aldığı her platformda devlete olan bağlılığı ve hükümet politikalarına olan desteklerini dile getirirken önceki gün Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesaj Kayseri´de en çok konuşulan konulardan biri oldu?
CHP heyetinin Sincan Ftipi Ceza Evi´nde yatan Boydak kardeşleri ziyaretleri ve sonrasında yaptıkları değerlendirmeler ardından gelen bu mesajın adresinin Chp olduğu yorumları ağırlık kazanırken Mustafa Boydak "Boydak Grubu´nun ismini anarak hayali iftiralar peşinde koşarak Devletimizle karşı karşıya bırakmak isteyenler başka kapıya. Düşün yakamızdan" ifadelerini kullandı.
Mustafa Boydak´ın adrese teslim bu mesajı henüz karşılık bulmazken Kayseri kamuoyu Chp´den bu değerlendirmeye bir cevap gelip gelmeyeceğine odaklandı?.
HABER: C.ÜSTEN



İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler
Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak
Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi
Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi
Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret
3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor
Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret
19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası
Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”
Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi
Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı
‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı
2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı
Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu