Güncel
06 Ağustos 2016 - 17:35
Güncelleme: 06 Ağustos 2016 - 17:35

MUSTAFA BOYDAK

?BÜTÜN BOYDAKLAR AKLANACAK?

MUSTAFA BOYDAK
Haberi Sesli Oku

Aile fertlerinden 6 kişi FETÖ/PYD terör örgütüne maddi finans sağladıkları ve üye oldukları gerekçesiyle demir parmaklıklar arkasında bulunan Boydak ailesi adına sosyal paylaşım sitesindeki hesabından değerlendirmede bulunan Holdingin Yönetim Kurulu ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak yaptığı açıklamada, "Adalete güvenimiz tamdır. İnanıyoruz ki hukuki süreçte gerçekler ortaya çıkacak ve bütün Boydaklar aklanacaktır" ifadesini kullandı?
15 Temmuz´da yaşanan darbe kalkışması sonrası gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında Boydak Vakfı´nın faaliyetleri ile ilgili olarak göz altına alınan ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı yazılı açıklamada "Boydak Grubu olarak engel olmak istememize rağmen hain FETÖ terör örgütü tarafından üzerimize sistematik bir şekilde yapıştırılmaya çalışılan yaftalardan kaynaklı bir süreci yönetiyoruz. Aile bireylerimizden bazıları için tutukluluk halleri oluştu. Her zaman ifade ettiğimiz üzere adalete olan güvenimiz tamdır. İnanıyoruz ki hukuki süreçte gerçekler ortaya çıkacak, kardeşlerim aklanacaktır" ifadelerini kullandı.
Boydak açıklamasının devamında Boydak Holding olarak çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayarak "Hayat devam ediyor. Çok şükür ki güçlü kadrolarımızla işlerimiz kesintisiz rutininde devam ediyor. Ülkemizin geçtiği bu süreçte daha çok üretmek, daha çok değer yaratmak temel önceliğimiz. Hain darbe teşebbüsünün oluşundan itibaren yakından takip edenler bilir ki en büyük sermayemiz olan demokrasiye sahip çıkma konusunda aşk ve şevk ile üzerimize düşen her şeyi yaptık, yapmaktayız. Yatırımlarımızda herhangi bir değişiklik olmayıp planlandığı şekilde devam etmektedir. Devletimizin sürdürdüğü mücadeleye var gücümüzle destek vermekteyiz. Bu kapsamda biz de aynı şekilde şirketlerimizde atılması gereken adımları attık atmaya devam ediyoruz. Bu konuda kararlılığımız katidir." Diye konuştu?
Holding yönetiminde değişikliğe gideceklerini ifade eden Boydak, karşılaştıkları fiili durum nedeni ile daha önce değiştirdikleri yönetim kurulunda yeniden yapılanma gereksinimi ortaya çıktığını bildirirken, "Çalışmalarımız sonlanma aşamasına gelmiş olup bu değişikliği de kamuoyu ile birkaç gün içerisinde paylaşacağız. Ülkemiz ve milletimize güveniyoruz. Son 15 yılda 100 yıllık atılım gerçekleştiren ülkemiz, çok kısa sürede yaraları sararak şahlanacak, dünya liginde hak ettiği yerde olacaktır" değerlendirmesinde bulundu?
HABER MERKEZİ?

Anahtar Kelimeler: MUSTAFA BOYDAK

Baki Ersoy’dan taraftara çağrı: “TFF’yi etiketleyin!”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor maçındaki hakem kararlarına tepki göstererek taraftarlara çağrıda bulundu.

Erling Moe'den hakem isyanı

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası, "Hakem kararları noktasında şanslı olan taraf değildik" dedi.

Açıkalın'dan ilk açıklama geldi: "Aziz mübarek günü hak yiye yiye doymadınız"

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, 3-1 yenildikleri Trabzonspor maçı sonrası açıklama yaparak Merkez Hakem Kurulu Başkanını istifaya davet etti.

Kayserispor’dan Trabzonspor maçı sonrası sert tepki! “Artık tesadüf değil”

Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasının ardından hakem kararlarına sert sözlerle tepki gösterdi. Kulüp, VAR ve hakem yönetiminin takımın emeğini hiçe saydığını belirterek federasyonu göreve çağırdı.

Baki Ersoy ateş püskürdü: Allah belalarını versin!

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor’un sahasında Trabzonspor’a 3-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrası MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan hakemlere sert tepki geldi.

Kayserispor ilk yarıyı 2-0 geride kapattı: 1 kırmızı kart

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Kayserispor, evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gastro Kayseri Derneği’nden Kadınlar Günü etkinliği

Gastro Kayseri Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kayseri’de 6 yıl 3 ay hapisle aranan hükümlü yakalandı

Kayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesiyle hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan K.S. (57), polis ekiplerince yakalandı.

Yahyalı'da koltuk kavgası kanlı bitti

Kayseri’nin Yahyalı ilçesindeki Hasan Hüseyin Arıkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrenci A.B.A., tartıştığı M.R.A.'yı bıçakla yaraladı.

Firari hükümlünün saklandığı yer yok artık dedirtti

Kayseri'de cinsel istismar suçundan 24 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan şahıs saklandığı yerden yakalandı.

Vekil Özsoy memleketi Yahyalı'da bakın hangi pankartla karşılandı?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu. Açılan pankart dikkat çekti.

Kayseri’de kaçak tütün operasyonu! İş yerinden kilolarca ürün çıktı

Develi’de jandarmanın düzenlediği operasyonda bir iş yerinde binlerce makaron ve yüzlerce kilo kaçak tütün ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Haber'de...

915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi

Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 915 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kayseri’de kazıdan tarih çıktı! Meclis o yapı için harekete geçti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki mecliste, Camikebir Suriçi’nde ortaya çıkan ve Selçuklu dönemine ait olduğu değerlendirilen tarihi medrese kalıntıları için önemli bir karar alındı.

Kayseri’de 39 taşınmaz satışa çıkıyor! Bünyan Belediyesi ihaleye gidiyor

Bünyan’da belediyeye ait 39 taşınmaz açık teklif usulüyle satışa çıkarılıyor. İhale 25 Mart 2026’da gerçekleştirilecek. Detaylar Kayseri Haber'de...

Kayseri’nin o ilçesinde örnek davranış! Bakkallar veresiye defterlerini kapattı

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde Ramazan ayında anlamlı bir dayanışma yaşandı. 6 bakkal, ihtiyaç sahibi vatandaşların veresiye borçlarını kapatarak mahallede büyük takdir topladı.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14