MUSTAFA ÇELİK,“ ORGANİK BAHÇE KAYSERİ`YE RENK KATACAK“

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Kocasinan`ın tarımla uğraşan mahallelerinden Cırgalan`da vatandaşlarla buluşarak, Organik Bahçe Projesi`ni anlattı.

MUSTAFA ÇELİK,“ ORGANİK BAHÇE KAYSERİ`YE RENK KATACAK“
Siyaset 19.02.2014 10:35:36

EDİTÖR

admin

Haberi Sesli Oku

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gittiği Cırgalan’da vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Mustafa Çelik, toplantı alanını dolduran mahalle sakinlerine geçtiğimiz cumartesi günü açıkladığı projelerini ayrıntılarıyla anlattı.

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti’ye her zaman büyük destek veren Cırgalanlılardan 30 Mart seçimlerinde de Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik için destek istedi.

Mimar, mühendis, akademisyen, toplum bilimci gibi konusunun uzmanlarından oluşan proje hazırlama heyeti kurarak gelecek dönem için yeni projeler hazırladıklarını vurgulayan Mustafa Çelik "Proje hazırlıkları sırasında toplumun her kesiminden görüş aldık. Organik Bahçe projesi, Cırgalan başta olmak üzere, Yazır, Elagöz, Hasanarpa, Akin, Buğdaylı, Güneşli, Salur, Kuşçu, Boyacı ve Gömeç gibi tarımla iç içe olan mahallelerimize önemli bir ek gelir kapısı olacak" dedi.

Mustafa Çelik şöyle devam etti, “Bildiğiniz gibi Kocasinan`da organik pazar kuruluyor. Biz Organik Pazar`ı geliştirerek bölge halkına önemli miktarda ek gelir sağlayacak bir proje haline getirdik. Bin ve 2 bin m² bölümlere ayıracağımız Organik Bahçe`de çiftçilerimize alanlar vereceğiz. Çiftçilerimiz de Organik Bahçe`de yetiştirdiği organik ürünleri, hemen yanı başındaki tezgahlarda satışa sunabilecek. Böylece önemli bir ek gelir elde edecek. Organik Bahçe Projemiz Kayseri`ye hem renk katacak hem de sağlıklı bir hayata katkı sağlayacak”

Cırgalan Mahalle sakinleri projeleri çok beğendiklerini özellikle Organik Bahçe`nin örnek bir proje olduğunu ifade etti.

İl Sağlık Müdürü Erşan’dan Özvatan’da sağlık hizmetlerine yakın takip

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan; Özvatan programı kapsamında ilçede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Melikgazi’de 6 yılda 2 bin 523 metruk yapı ortadan kaldırıldı

Melikgazi Belediyesi ilçe genelinde estetiği bozan ve güvenliği tehdit eden metruk yapıları ortadan kaldırıyor. 2025’te yaklaşık 100 yapının yıkımı gerçekleştirilirken son 6 yılda toplam 2 bin 523 metruk yapı için işlem uygulandı.

Baki Ersoy’dan Bünyan’a müjde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri için sağlanan destekler ile Bünyan'a ekskavatör hibesi edildiğini açıkladı.

Erciyes’te kayak sezonu açıldı: Kayakseverler pistlere akın etti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes’te, yağan kar ve suni karlama çalışmalarıyla birlikte kayak sezonu resmen başladı. Sezonun açılmasıyla çok sayıda kayaksever Erciyes’e çıkarak pistlerde hasret giderdi.

KTO Başkanı Gülsoy: “Gelecek, teknolojiyi insani değerlerle harmanlayanların olacak”

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, geleceğin teknolojiyi en çok kullananların değil, teknolojiyi insani değerlerle en iyi harmanlayanların olacağını söyledi.

Büyükkılıç’tan taraftara ulaşım desteği: 1 yılda 90 saat ücretsiz tramvay

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla, Kayserispor’un iç saha maçlarında tramvaylar taraftarlara ücretsiz hizmet vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi denetimleri aralıksız devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentin huzur, düzen, sağlık ve güvenliği için denetimlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri Haber'de...

Bakan Işıkhan açıkladı: SGK’ya bin yeni personel alımı yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine farklı unvanlarda bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Başvurular 18–25 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

Talas’ta renkli dönem başlıyor: 2026 “Talas Çiçek Yılı” ilan edildi

Talas Belediyesi, 2026 yılını “Talas Çiçek Yılı” ilan etti. Mayıs ayı boyunca Talas Çiçek Festivali ile ilçe; koku koridorları, yarışmalar, sergiler ve rengârenk etkinliklerle adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Talas’ta 17 Aralık Şehitleri için duygu dolu buluşma

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 17 Aralık Şehitlerini Anma Programı kapsamında şehit aileleri ve gazileri Talas’ta ağırladı. Anlamlı programda birlik, vefa ve minnet duyguları ön plana çıktı. Detaylar Kayseri Haber'de...

Büyükkılıç: "Kayseri, Millî Mücadelenin sarsılmaz kalesidir"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Atatürk’ün Kayseri’ye gelişinin 106’ncı yıl dönümünde yayımladığı mesajda, kentin Millî Mücadele’deki tarihi rolüne dikkat çekerek Cumhuriyet vurgusu yaptı.

Kocasinan’da 11 yılda 1 milyon 67 bin ağaç toprakla buluştu

Kocasinan Belediyesi, çevre yatırımlarında rekor kırdı. Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, 2025’te 102 binden fazla ağacın dikildiğini, son 11 yılda ise ilçeye 1 milyon 67 bin ağaç kazandırıldığını açıkladı.

Büyükşehir'den 35 milyon TL’lik dev yaşam alanı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi çevresinde yeşil alan, spor ve sosyal donatılardan oluşan 4 ayrı projeyi hayata geçiriyor. 35 milyon TL’yi aşan yatırımla bölge modern bir yaşam alanına dönüşüyor.

Koyun otlatma meselesinden öldürülen adam toprağa verildi

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde iddiaya göre koyun otlatma meselesinden çıkan kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden Ethem T., son yolculuğuna uğurlandı.

Kayseri’de inşaat firması iflas etti: Mahkemeden konkordato kararı

Kayseri’de faaliyet gösteren Emin Hisarcıklıoğlu İnşaat Malzemeleri Ltd. Şti. hakkında mahkeme iflas kararı verdi. Konkordato talebi reddedilirken, kesin mühlet kaldırıldı ve karar İcra İflas Dairesi’ne gönderildi. Detaylar...

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım değişti: Otobüs seferleri sınırlı günlerde yapılacak

Erciyes Kayak Merkezi’ne ulaşım konusunda yeni bir düzenleme hayata geçirildi. Kar yağışının artmasıyla birlikte kayak merkezine ilgi yükselirken, özel aracı olmayan vatandaşlar için toplu taşıma seferleri yeniden gündeme geldi.