Tarih: 14.07.2016 17:12

NAKOULMA TRANSFERİ TAMAM

Facebook Twitter Linked-in

Burkina Faso´lu 29 yaşındaki forvet oyuncusu Nakoulma, Kayserispor ile anlaştı. Mersin İdman Yurdu´ndan transfer edilen futbolcu için imza töreni düzenlenecek.
Kayserispor´da bir transfer daha. Mersin İdman Yurdu´ndan öğrencilerini sarı-kırmızılı camia altında toplamaya devam eden Teknik Direktör Hakan Kutlu Welliton´un ardından 29 yaşındaki forvet Nakoulma´ya da imza attırıyor. Başkan Recep Mamur´un büyük özveri ile gerçekleştirilen transferde oyuncu ile 1+1 yıllık anlaşmaya varıldı.
Sağlık kontrolünden geçen Préjuce Nakoulma Kayserispor Tesisleri´ni gezdi. Önceki gün akşam saatlerinden gizlice Kayseri´ye gelen ve Başkan recep Mamur ile bir görüşme yaparak Rodisson Blu Otel´de istirahat eden Nakoulma ufak pürüzlerinde halledilmesi ile birlikte sağlık kontrolünden geçti. Ardından kendisini sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak. 29 yaşındaki forvet oyuncusu ile Galatasaray başta olmak üzere Kardemir Karabükspor ve Bursaspor´da yakından ilgileniyordu.
21 Nisan 1987 doğumlu olan Prejuce Niguimbe Nakoulma, Burkina Faso vatandaşı. Polonya Ligi takımlarında Gornik Zabrze takımında futbol oynayan Nakoulma, sonrasında son 2 sezondur da Mersin İdman Yurdu´da oynamıştı. 6 gol ortalaması ile lig tamamlayan siyahi futbolcunun bonservis ücreti bulunmuyor.
(SPOR SERVİSİ)



14 TEMMUZ 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —